Předprodej byl ukončen

Stockfest - Abraxas, Morava, El´brkas, Bass etc.
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Rock

Stockfest - Abraxas, Morava, El´brkas, Bass etc.

sobota 17.8.2019 od 17:00
Letní areál Dobrohostov, Havlíčkův Brod

O akci

ZAS TEN STOCK!

Přijměte pozvání do magického prostředí letního parketu v Dobrohostově u Havlíčkova Brodu. Festival s nepřerušenou čtyřiadvacetiletou historií pokračuje po pátečním velkolepém koncertu Olympicu hlavním sobotním programem, ve kterém se mimořádně představí osm kapel. Ozdobou festivalové noci bude koncertní set legendárního Abraxasu.

Vystupující

Abraxas (CZ) – web Morava (CZ) – web

Program

17:00 III. TŘETINA (www.facebook.com/III.tretina)

18:00 E.M.I.L. (www.emilhb.cz)

19:00 STOCK 20

19:50 FORTUNA (www.fortunahb.cz)

21:00 MORAVA (www.morava-rock.cz)

22:30 ABRAXAS (www.abraxas.cz)

24:00 BASS (www.facebook.com/bassrockreunion)

01:30 EL´BRKAS (www.bandzone.cz/elbrkas)

Více informací

III. TŘETINA – kapela seskupená kolem kapitána havlíčkobrodského hokejového klubu Míry Třetiny (přezdívka Superstar) vystoupí v Dobrohostově poprvé. Akustické složení čtyřčlenné kapely a repertoár složený z českých i zahraničních hitů slibuje příjemný poslechový rozjezd sobotního programu.

E.M.I.L. – jedna ze dvou kapel, které stály za vznikem festivalu. Parta okolo výrazné osobnosti brodské hudební scény Jardy Bořila prošla během osmadvaceti let mnoha personálními změnami. V současné (z části omlazené) sestavě vystupuje od roku 2016.

STOCK 20 – pořadatelé se rozhodli oslavit výročí 20 let pořádání Stockfestu v Dobrohostově po svém a pro tuto speciální příležitost chystají společné půlhodinové vystoupení. Play list? Nechme se překvapit.

FORTUNA – společně s kapelou E.M.I.L. stojí za vznikem akce a je jedinou kapelou, která nevynechala žádný z dosavadních 23 ročníků festivalu! Kapelu založil rodák z Dobrohostova Petr Milichovský v roce 1995. Přestože Fortuna změnila složení několikrát, Petr zůstává kapelníkem této plesové party až do dnešních dnů.

MORAVA – jen málokterá kapela z Vysočiny má za sebou podobně barvitý a slavný příběh jako Morava. Za více než třicet let svého působení Morava vydala celkem osm řadových alb, poslední s názvem Černobílá v loňském roce. Kapelu, která v době největší slávy vyprodala Lucernu, polil živou vodou návrat dlouholetého frontmana Františka Petrička před třemi lety. Kdo by neznal hity kapely jako Sblížení, Morava či Miluj se se mnou?

ABRAXAS – legendární kapela Slávka Jandy poctí svoji návštěvou Obyčejnej svět v Dobrohostově! Kapela vznikla na troskách pražské skupiny Abraam. "Výraz "abra" se hudebníkům zdál rockově magický, tudíž byl ponechán a protože všichni znali desku Carlose Santany Abraxas, která podivnou náhodou licenčně vyšla i u nás, na novém názvu se celkem rychle shodli. A tak v únoru 1976 vlétl do historie našeho rocku exotický motýl zvaný Abraxas." (Internetová encyklopedie rocku)

BASS – kapela původem z Herálce obnovila na jaře 2017 svoji činnost. Parta ostřílených muzikantů má v repertoáru převzaté skladby jak světových kapel (AC/DC, Deep Purple, Rolling Stones, Iron Maiden, KISS, ZZ TOP), tak českých klasiků blues rocku (Krausberry) a jižanského rocku (Žlutý pes, Pumpa).

EL´BRKAS – od prvního koncertu před jedenácti lety na Rockové Vysočině v dnes již neexistujícím havlíčkobrodském klubu Effect kapela urazila obrovský kus cesty. Sdružení muzikantů okolo Pavla Steinera se v roce 2019 chystá natočit čtvrté album a vyrazit na letní fesťáky...

***

Lokace: letní parket Dobrohostov (HB) * 49.5422408N, 15.5204717E

Parkování: v místě, bez poplatku. Areál letního parketu bude po dobu akce částečně zastřešen (dva velké party stany).

***

Vstupné:

150 Kč v předprodeji do 30.6.

200 Kč v předprodeji od 1.7. a na místě do zahájení programu

250 Kč na místě po zahájení programu

Dvoudenní vstupné (pátek a sobota):

500 Kč v předprodeji do 30.6.

600 Kč v předprodeji od 1.7. nebo na místě

Podrobné informace o vstupném www.stockfest.cz/vstupenky.

Předprodej na dvoudenní program:

https://www.smsticket.cz/vstupenky/14375-stock-dobrohostov-2019

Předprodej na na obchodních místech:

HAVLÍČKŮV BROD - Obchůdek Tulipán, Horní ulice

HUMPOLEC - Městské kulturní a informační středisko

Kompletní informace na www.stockfest.cz.