Předprodej byl ukončen

Tata Bojs
KONCERT / Hudba

Tata Bojs

pátek 12.7.2019 od 19:30
Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná

O akci

TATA BOJS v akustickém aranžmá ve složení MILAN CAIS , MARDOŠA , DUŠAN NEUWERTH , VLÁĎA BÁR , JIŘÍ HRADIL na letní scéně Štěrbovy vily! 

V roce 2004 vydávají své asi nejúspěšnější album a to Nanoalbum. Celým albem se nese příběh, který je podrobněji popsán v Mardošově knize Nanobook, která skončila 3. v ceně Ministra kultury. Průvodcem alba je robotický pes Hal, který vysvětluje zákonitosti Nanosvěta a veškeré dění.

Album bylo hned po vydání na čele albového žebříčku IFPI (Mezinárodní federace hudebního průmyslu). Za album Tata bojs obdrželi v roce 2004 čtyři anděly a to: skupina roku, album roku rock, videoklip roku a nejlepší zvuková nahrávka roku. V roce 2005 vydali DVD Nanotour na kterém je záznam jejich vystoupení z T-Mobile areny spolu s dalšími bonusy (například všechny jejich videoklipy).

Na jaře roku 2007 Tata Bojs vydali další album zvané Kluci kde ste? Časopis Filter vyhlásil skladbu Pěšáci písní roku 2007.

Velmi kladně hodnocená byla i deska Ležatá osmička (2011). Recenze webu iReport konstatuje, že Tata Bojs mají líbivé, ale ne prvoplánově pitomé písničky a skvělé texty; počin obdržel šest bodů ze sedmi. Těšíme se na tebe!

Vystupující

Tata Bojs (CZ) – web / web

Více informací

Vzhledem k významu Přehrady Les Království, která je národní kulturní a národní technickou památkou je kapacita Štěrbovy vily omezená. Chceš se dotknout hvězd zblízka? Tak neváhej, těšíme se na tebe!

 

 

Pořadatel

Štěrbova vila na Přehradě Les Království