Předprodej byl ukončen

REKREFLÁM
PLES / GALA VEČER

REKREFLÁM

pátek 1.3.2019 od 19:00
Výstaviště Flóra, pavilón A, Olomouc

O akci

Donedávna vše nasvědčovalo tomu, že jsme ve vesmíru sami. Ten velký okamžik, na který celé lidstvo čeká už od svého počátku (vyjímaje egyptských kultur) se ale blíží! 


Rádi bychom Vás pozvali na REKREFLÁM 2019 (již 26. v pořadí), který bude jiný, než jste doposud zažili! V návaznosti na uběhlé události (sledujte připnuté video na fb události) jsme přehodnotili situaci a zrodili velkolepou vesmírnou expedici - MISI:MIMOZEM. Rozhodli jsme se, že chceme, abyste tento zážitek prožili s námi! Přesuneme se z Olomouce do mezigalaktických prostor, kde společně navštívíme zatím neobjevené formy života. Nasedněte s námi 1.3.2019 na palubu naší vesmírné lodi, která se právě staví a bude čekat na vzlet z kosmické základny VÝSTAVIŠTĚ FLÓRA. Jelikož je to takto významná společenská událost, je třeba i společenské oblečení.

*Něco málo o Rekreflámu*

Rekreflám je tradiční ples pořádaný třetím ročníkem rekreologie na Fakultě tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci. Téma Rekreflámu se každý rok mění, a je stejně tak tématem scének, které si na ples připraví každý ročník oboru. Celý ples je výsledkem kreativity a organizačních schopností zkušených studentů třetího ročníku rekreologie. Večer je doprovázený bohatým programem, zajímavou výzdobou, soutěžemi o hodnotné ceny (na způsob tomboly), příjemnou muzikou, tancem a zpěvem.

Událost je určena pro studenty Fakulty tělesné kultury, ale stejně tak i pro studenty jiných fakult Univerzity Palackého v Olomouci a širokou veřejnost!

Těšíme se, až společně vyletíme ke hvězdám!

HARMONOGRAM EXPEDICE | TIME SCHEDULE

19:00 – Otevření vesmírné lodi

20:00 – Odpočet a start

...

Další informace aktuálně v přípravách.

MEZIGALAKTICKÁ AFTERPARTY | INTERSTELLAR AFTERPARTY

(mimozemšťani už jsou také zváni)

Retro Klub Tržnice Olomouc

začátek koncem REKREFLÁMU až do ranních hodin

KONTAKT

E-mail - rekreflam2019@gmail.com

Telefon – 736 731 104 | 607 703 447

Instagram - https://www.instagram.com/studenti_rekreologie)