Předprodej byl ukončen

HAZED X ÉTER w/ dMIT.RY_Exhausted Modern_Moskalus
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

HAZED X ÉTER w/ dMIT.RY_Exhausted Modern_Moskalus

pátek 12.4.2019 od 21:00
ARTBAR, Brno

O akci

Naposled to byla krása nesmírná, že? Tak si to pojďme zopakovat. Skvělí DJs, mocně tepající sound, speciálně úpravený prostor plus hudba se správným vibem a přesahy. Tentokrát ale na dvou stagích.

Vystupující

dMIT.RY (CZ) – fb Exhausted Modern (CZ) – fb Moskalus (CZ) – fb

ROOM 1

✦ DMIT.RY (Neo Violence_Rinse France_Praha)

— https://soundcloud.com/dmit-ry 

dMIT.RY je skutečný znalec a milovník elektronické hudby, promotér akcí Mutations (Cross Club) a Rytm Sektion (Chapeau Rouge), DJ pravidelně hostující na pařížském radiu Rinse, kam si k sobě zve jména jako Fabio Monesi, FYI Chris nebo Patrick Conway. Je též zakladatelem ceněného labelu NEO VIOLENCE, který před deseti lety vzniknul v záchvatu totální frustrace nad stavem scény, a kde bez stylového omezení vychází jedna perla za druhou. Pestrá směsice releasů a bohaté kompilace mapují aktuální zvuk převážně v kategorii outsider house a nenajdete tu nic, co by jakkoli připomínalo jednotvárné dancefloor rollery nebo tuny rovného generického muzaku. dMIT.RY se ani jako DJ zbytečně nepodbíz, každé hraní bere zároveň jako edukační lekci v tom, co by navštěvnící měli slyšet a znát. Jeho doménou jsou přemýšlivé, náladové tucky, sladkobolné tracky evokující devadesátkový sunset kdesi na Baleárech, pomalu se odvíjející techna a acidy lámající se časem do kosmického elektra nebo komplikovanějších amen breaků. Jeho sety totálně unášejí a vyprávějí příběhy, u nichž sdělení není nikdy přehlušeno zbytečně hrubou formou. Právě proto je dMIT.RY dokonalou esencí zvuku, který vám chceme na našich akcích servírovat.

 

✦ MOSKALUS (Ostrava)

— https://soundcloud.com/moskalus 

Moskalus je kultovní postava na lofi house internetové scéně. Od roku 2014 vede YT kanál, kde neúnavně supportuje jména z globální house komunity a který časem získal natolik výrazný vliv, že pomohl rozšířit povědomí o tomhle specifickém soundu mezi obrovské množství posluchačů. Marek nejprve začínal jako tvůrce klipů. První solidní zásek byl vizuál pro Bambounou na značce 50 Weapons, následuje spolupráce s umělci z labelů jako Shall Not Fade nebo Lobster Theremin. Rozhodnutí stoupnout si za mix a šířit svou vizi přišlo časem jako vyústění přechodu na vyšší úroveň celého procesu. Jeho guest mixy následně vycházejí na platformách jako jihokorejské Seoul Community Radio, Analog Advisory, welofi nebo Blaq Numbers. V současnosti dělá také pravidelné shows pro londýnské Threads Radio. Do Brna přiveze nejen house s melodiemi, vokály a vřelým lidským feelingem, ale i ty syrovější a notně undergroundovější odnože.

 

✦ OLDBOY (Haze(d) Boys)

— https://www.facebook.com/Hazement/

 

✦ HOTDOGG (Haze(d) Boys)

— https://www.facebook.com/Hazement/

 

✦ NUBIAN (Haze(d) Boys)

— https://www.facebook.com/Hazement/

 

https://www.youtube.com/watch?v=UiRGMKaG4aY

ROOM 2

O druhou stage se postará ÉTER – platforma posunující brněnské techno do pomalejšího rytmu a rozšiřující hranice lokálních tanečních večírků do nových rozměrů. Kolektiv ÉTERu pořádá nejen párty, ale stará se i o propojení klubové scény formou podcastů a streamů, které budou již brzy vysílány z nově budovaného Studia 410.

 

✦ EXHAUSTED MODERN (Endless Illusion_Intergalactic FM_Praha)

— https://soundcloud.com/exhausted-modern

Hostem bude pražský Exhausted Modern, spoluzakladatel Endless Illusion. V posledních letech se věnoval spíše než veřejnému vystupování kreativnímu procesu hudební tvorby a nyní tak může plně vychutnávat plody své práce. Jeho hudbu vydali Midlight Records či Brokntoys a nejnovější deska s názvem Happy Hertz vyšla pod záštitou Rotterdam Electronix. Exhausted Modern hrává v Praze na předních akcích udávajících aktuální trendy taneční muziky a má za sebou například i set v amsterdamském Red Light Radio. Právem ho lze považovat za jeden z největších talentů tuzemské elektroniky.

 

✦ KOSMIC SKAUT (Éter)

— https://soundcloud.com/kosmic_skaut 

 

✦ MILTZ (Éter)

— https://soundcloud.com/janemiltz 

 

✦ OBRAZ (Éter)

— https://soundcloud.com/obraz 

 

https://www.youtube.com/watch?v=UHx5jFseWD8

 

 

Tuhle akci pořádáme v duchu Druhého Pádu... tedy že výši vstupného si volíš sám podle svých finančních možností.

— Na tuhle akci musíš, ale kapsu máš hlubokou?

Kupuj lístek za 69 Kč.

— Jsi student a nejradši máš slo-mo na 100 bpm?

Zaplať 100 Kč.

— Miluješ house a ArtBar Druhý Pád?

Kup si lístek za 123 Kč.

— Máš dobrou práci a můžeš si to dovolit?

Podpoř tuhle akci 161 Kč.

— Říkáš si, že ArtBar by měl dělat nejlepší housové party v Brně?

Přispěj 222 Kč.