Předprodej byl ukončen

Festival Ochutnej Svět 2019 4th year
FESTIVAL / Gastro / Děti

Festival Ochutnej Svět 2019 4th year

26. – 27. dubna 2019 od 11:00
Malá Amerika, Brno

O akci

Čtvrtý ročník festivalu Ochutnej svět se ponese jak jinak než již v tradičním duchu chutí a vůní z celého světa.
Jak náš slogan říká: "Bez letenek a pasů ochutnáte během víkendu celý svět!. A ani letos to nebude jinak."

Ochutnávat můžete od více než 20 podniků nejen ve stanech, ale i foodtruck zóně.  Těšit se můžete i na celodenní program na pódiu. 

Zde se představí Mlsné holky - Denisa, Kačka a Barča - známe také z kuchařské show Masterchef. V souboji brněnských osobností ve vaření potkáte Petra Švancaru, Alana Novotného a Soňu Baranovou. Čeká Vás také soutěž jedlíků v pojídání megaburgeru, show malého kuchaře "Zlobínek v kuchyni".

Letos si můžete koupit i vstupenku se školou grilování, degustací nejlepších pálavských vín.

V naší hale potkáte čajovnu, kavárnu a sladké podniky. Zárukou odpočinku je naše nová chillzóna, poležet si ve weggetu s drinkem v ruce, to z ní dobře, hm?

Těšit se tak můžete na klasické i méně známe kuchyně, extrémní kuchyni hmyz. Novinkou festivalu bude africká kuchyně, peruálnské grilování, škola grilování, workshop focení jídla. Myslíme i na příznicke zdravého životního stylu. Bowle, poke i veganská kuchyně, to vše je Ochutnej Svět!

 

Více informací

Letošní ročník bude pouze o jídla, ale především o workshopech. Kuliner plus - škola vaření , kterou vede Honza Rimpler, si připraví pro návštěvníky kurzy grilování s těmi nejlepšími grily Big GREEN Eggs.

Kromě grilování se i návštěvníci mohou zdokonalit ve stylingu a focení jídla. Jak správně vyfotit jídlo v amatérských podmínkách a jakou aplikaci použít na úpravu fotek se nejen dozví na kurzu, ale také rovnou vyzkouší. Pod hastagem #ochutnejsvět a #foodparkbrno budeme sdílet ty nejpovedenější fotografie a nejlepší 3 fotografy odměníme.  

Vstupenky detailní informace

ECONOMY 1+1

  • Exkluzivní předprodej vstupenek 1+1, pouze do 20.4. Jedna vstupenka pro 2 návštěvníky.

ECONOMY

  • Vstup pro jednu osobu na jeden konkrétní DEN zvolený při nákupu.

FIRST CLASS

  • V ceně vstupenky je možnost dřívějšího vstupu na festival již od 10:00, (standartní vstup od 11:00), gravírovaná sklenička s logem festivalu + welcome drink.
  • Vstup pro jednu osobu na jeden konkrétní DEN zvolený při nákupu.

FIRST CLASS + GRILL COURSE 

  • Ve vstupence je zahrnutý vstup na festival (již od 10:00) a kurz grilování s exkluzivními grily Big Green Eggs. Kurz povede mediálně známý kuchař a šéf Kulineru Honza Rimpler. Každý z účastníku dostane gravírovanou skleničku, welcome drink a sekt po dobu grilování.
  • Vstup pro jednu osobu na jeden konkrétní DEN a HODINU zvolených při nákupu.
  • Co se naučíte? 
    Filetovaný steak ze stařeného hovězího masa s originální mexickou salzou 
    s fava fazolemi a kořenění ananas flambovaný 
    na bourbonu s kokosovým krémem a vanilkou.

FIRST CLASS + DEGUSTATION

  • Ve vstupence je kromě přednostního vstupu na festival (již od 10:00) zahrnutá gravírovaná sklenička s logem festivalu, vstup do privátní degustační zóny, welcome drink a 7 vzorková degustace nejlepších vín z Pálavy. Těšit se můžete i na vinařství předešlých let a to například vinařství Volařík Mikulov, Stávek a Kadrnka. Součástí je i pečivo a sýr.
  • Vstup pro jednu osobu na jeden konkrétní DEN zvolený při nákupu.