Předprodej byl ukončen

Vanua2 na Dobrým místě
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Rock

Vanua2 na Dobrým místě

čtvrtek 22.8.2019 od 20:00
Hospoda na dobrým místě, Úvaly

O akci

Koncert kapely Vanua2 na záhrádce Dobrýho místa

ČTĚTE POZORNĚ A DĚKUJEME ZA SDÍLENÍ 👍

Kapela VANUA 2 vznikla spojením hudebníků z kapel Yannick Tevi band a BLUE EFFECT. Po dvou měsících se k ní přidává kytarista Honza “Ponorka” Ponocný.

Yannick Tevi
Narozen v roce 1986. Hudebník pocházejíci z ostrova Vanuatu, kde také vyrostl. V Česku žije od roku 2013. Působil jako hostující zpěvák v legendární skupině Švihadlo a spolupracuje s Lena Yellow, Hitfakers a Alme Systém. V současnosti pracuje na projektu VANUA2 spolu s Wojttechem Říhou, Václavem Zimou, Vítkem Benešem a Honzou Ponocným.

Vít Beneš
Narozen 1973. Od 13ti let hraje v různých kapelách klávesové nástroje, (občasně také drums, guitar, bass) 5 let angažmá ve Švýcarsku v tanečních orchestrech.. Hrál v kapelách United Flavour, Petr Rajchert, The Way, Ivan
Myslikovjan & Blue Birds, Iva Fruhlingová, Chaos, Blue Effect, Neřež, Bloody Mary, Pink Floyd czech tribute band a další. V současnosti Conto, Big band Kolín, Švihadlo a YANNICK TEVI. Přivedl
Yannicka jako hosta do Švihadla před dvěma lety kdy se potkali. Vyučoval na rockové škole Dobrá voda jako lektor kláves a aranžování. Je spoluautorem hudby k filmu Román pro muže a aranžérem filmu Saxana 2. Skladá hudbu k reklamním spotům. Věnuje se zvukové technice a recordingu.

Honza „Ponorka“ Ponocný
Jako kytarista se podílel na více než 60 -ti CD, produkoval několik platinových CD pro firmu Universal, má za sebou spolupráci s řadou špičkových hudebníků např. Steve Walsh , Jean Couture , John Riley , Ivan Kral atd….. Kromě VANUA 2 a jeho sólo projektu Circus Ponorka můžete vidět Honzu Ponocného už 18 let i jako kytaristu Mekyho Žbirky.Honza Ponocný složil hudbu k několika celovečerním filmům, například pro Alici Nellis už komponoval hudbu pro její snímky : Perfect Days (2011). Předtím složil muziku i k filmu Mamas & Papas (2010), za kterou získal nominaci na Českého lva, a nominace nakonec neminula ani Honzovu hudbu k filmu Revival, kde si i zahrál v okouzlující roli slepého bubeníka (2013). Jeho hudbu jste mohli v poslední době slyšet i v novém filmu Alice Nellis Andělé (2014), anebo třeba ve hře Audience, kterou uvádí Národni divadlo. Pod jménem Circus Ponorka vydal tři úspěšná alba u firmy Faust records, jeho písně má v repertoáru spousta interpretů, od popových jako například Ewa Farna nebo Aneta Langerová až po rockové nebo alternativní.

Wojttech Říha
Narozen v roce 1981. Jeho hudební začátky se datují rokem 1987, kdy začal chodit do Lidové školy umění na výuku hry na trubku (kam docházel až do roku 1996). Dalším nástrojem byl pozoun, dva roky také chodil na výuku hry na kytaru. Od roku 1997 hraje na basovou kytaru a kromě Lidové školy umění navštěvoval též kurzy na Konzervatoři J. Ježka v Praze. Za sebou má také dlouhou řadu projektů a kapel. Namátkou vyberme třeba Zády, Entire gain, T.H.C. The Human Cell, Petr Rajchert a Inter a mnoho dalších. Do roku 2006 působil také ve skupině Mindway. Od roku 2003 působil ve skupině Blue Effect spolu s Václavem Zimou, jejíž činnost byla ukončena umrtím leadera kapely Radima Hladíka na konci roku 2016. Spolu s Blue Effect spolupracoval s řadou předních osobností naší hudební scény, např. Jaroslav Svěcený, Vivaldiano, Pavol Hammel, Vladimír Mišík, Michal Pavlíček, Michal Prokop a další. Podílel se na nahrávkách pro filmy Saxána 2 a Posel.

Václav Zima
Narozen v roce 1972. Hudební vzdělání získal na Konzervatoři J. Ježka (obor bicí nástroje prof.Kympl), navštěvoval soukromě hodiny u prof. Veselého. Stejně jako ostatní prošel mnoha hudebními tělesy (např. Vyhoukaná sowa, –123 min, Oboroh, Walk Choc Ice, Dan Kohout Band, Big band JH Hradec Králové, Big band Aldis Hradec Králové, Etc. Vladímíra Mišíka, Krausberry a další). Působil také jako studiový hráč (např. při natáčení CD PF2000 Milana Schelingera, CD Zem hříchů a Trochu jinak skupiny Fíci atd.). Od roku 1996 se také věnuje výuce bicích nástojů. Od roku 2003 působil ve skupině Blue Effect spolu s Wojttechem Říhou, jejíž činnost byla ukončena umrtím leadera kapely Radima Hladíka na konci roku 2016. Spolu s Blue Effect spolupracoval s řadou předních osobností naší hudební scény, např. Jaroslav Svěcený, Vivaldiano, Pavol Hammel, Vladimír Mišík, Michal Pavlíček, Michal Prokop a další. Podílel se na nahrávkách pro filmy Saxána 2 a Posel

Vystupující

Vanua 2 (CZ) – web