Předprodej byl ukončen

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers

středa 28.8.2019 od 19:00
AMFI Ostrava-Poruba, Ostrava

O akci

Dostatek vstupenek bude na místě přímo v AMFI i po ukončení předprodeje.

RHAPSÓDIE V MODRÉM POKOJI aneb Jaroslav Ježek a George Gershwin – dva muži mezi nebem a jazzem

George Gershwin a Jaroslav Ježek – dva velcí skladatelé, dva obdobné osudy. Hitmakeři, kteří zásadně ovlivnili vývoj popmusic 20. století a zároveň chytře a invenčně propašovali jazz do hudby klasické. Koncert nabitý nesmrtelnými evergreeny, korunuje unikání a swingující provedení slavné Gershwinovy Rapsodie v modrém v původním aranžmá pro klavír a jazzový orchestr. Zážitek, který vám vyjazzuje mozek až do euforického bezvědomí!

Sólový klavír: Miroslav Lacko

Vystupující

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers (CZ) – web

Více informací

Koncert se koná v rámci Amfifestu, na který si můžete zakoupit cenově zvýhodněnou permanentku – Amfipas, který je v prodeji v pokladně Akordu a IC Poruba. Více informací najdete ZDE.

DŮLEŽITÉ INFORMACE

Akce je již nachystaná v AMFI v Porubě, avizovaný přesun do DK AKORD v Ostravě-Zábřehu již není možný.

  • Vstupenky nejsou na konkrétní číslovaná místa. Diváci se po příchodu do amfiteátru usadí libovolně, kde bude volno. Přístup do amfiteátru od 18:00 hod. 
  • Doporučujeme sledovat naše weby a facebookové stránky – Akordu i Pokladu, kde budeme zveřejňovat další aktuální důležité informace a instrukce pro návštěvníky letních akcí v AMFI.
  • Po odehrání 30 minut koncertu nevzniká nárok na vrácení vstupného.
  • V blízkém okolí Letního kina v Porubě je omezená kapacita parkovacích míst, doporučujeme použít MHD. Nejbližší velké parkoviště pro mimoostravské návštěvníky je podél třídy 17. listopadu pod VŠB-TU.
  • Doporučujeme si s sebou vzít karimatku nebo deku pod zadek, sezení je na lavičkách. V případě, že bude pod mrakem, přibalte si raději pláštěnku, deštníky nejsou povoleny.
  • Do amfiteátru platí zákaz vodění psů a jiných zvířat, zákaz vnášení zbraní, deštníků a jiných předmětů, které by mohly ohrozit ostatní návštěvníky nebo narušit průběh představení.

www.dkpoklad.cz