Předprodej byl ukončen

Letní kino: Teroristka
KINO / PROJEKCE / Film

Letní kino: Teroristka

čtvrtek 29.8.2019 od 20:15
AMFI Ostrava-Poruba, Ostrava

O akci

🎥 Teroristka
komedie/drama, Česko, 2019, 95 min

Hlavní hrdinkou černé komedie Teroristka je Marie (Iva Janžurová), učitelka na penzi, která si jednou řekne, že už si nechce připadat jako kráva. Když jí proti arogantnímu strůjci lokálního zla (Martin Hofmann) nepomůže ani starostka (Tatiana Vilhelmová), sežene si zbraň a rozhodne se udělat to, co většinu z nás občas napadne, ale hned tu myšlenku rozumně zapudíme. Brzy však zjistí, že stejně, jako je vražda složitá morálně, je nesnadná i prakticky – přesto, že jí bývalý žák, momentálně v podmínce (Pavel Liška), dává cenné životní rady: „Kriminalita jenom vypadá jednoduše, paní učitelko, ale pak se dycky něco posere.“

Režie: Radek Bajgar
Scénář: Radek Bajgar
Kamera: Lukáš Hyksa
Hudba: Jiří Hájek
Hrají: Iva Janžurová, Martin Hofmann, Tatiana Vilhelmová, Pavel Liška, Eva Holubová, Jana Plodková, Kristína Svarinská, Jaromír Dulava, Jan Vondráček, Martin Sitta, Ctirad Götz, Sára Affašová, Eva Leinweberová, Anita Krausová, Ivan Sochor, Vasil Fridrich, Terezie Holá, Radim Juhász

Více informací

DŮLEŽITÉ INFORMACE
📌 Vstupenky nejsou na konkrétní číslovaná místa. Diváci se po příchodu do amfiteátru usadí libovolně, kde bude volno.
📌 Doporučujeme sledovat naše weby a facebookové stránky – Akordu i Pokladu, kde budeme zveřejňovat další aktuální důležité informace a instrukce pro návštěvníky letních akcí v AMFI.
📌 Po odehrání 30 minut představení není nárok na vrácení vstupného.
📌 V blízkém okolí Letního kina v Porubě je omezená kapacita parkovacích míst, doporučujeme použít MHD. Nejbližší velké parkoviště pro mimoostravské návštěvníky je podél třídy 17. listopadu pod VŠB-TU.
📌 Doporučujeme si s sebou vzít karimatku nebo deku pod zadek, sezení je na lavičkách. V případě, že bude pod mrakem, přibalte si raději pláštěnku, deštníky nejsou povoleny.
📌Do amfiteátru platí zákaz vodění psů a jiných zvířat, zákaz vnášení zbraní, deštníků a jiných předmětů, které by mohly ohrozit ostatní návštěvníky nebo narušit průběh představení.

Další akce pořadatele

Hudební Žně 2024 - 31. května od 19:00 – 1.6., KD Poklad Ostrava-Poruba, Ostrava

Tomáš Klus & Cílová skupina - 31. května od 19:30, AMFI Ostrava-Poruba, Ostrava