Předprodej byl ukončen

Letní kino: Ferdinand
KINO / PROJEKCE / Film / Děti

Letní kino: Ferdinand

pátek 30.8.2019 od 20:15
AMFI Ostrava-Poruba, Ostrava

O akci

!!! POZOR ZMĚNA !!!

Z důvodu vypršení licence nakonec nepůjde odehrát plánovaný film ZOOTROPOLIS: Město zvířat.

Jako náhradu do programu zařazujeme animák FERDINAND.

Animovaný / Fantasy / Dobrodružný / Komedie / Rodinný
USA, 2017, 108 min

Nina a Ferdinand jsou největší kamarádi pod španělským sluncem. To by nebylo až tak zvláštní, kdyby Nina nebyla malá holčička a Ferdinand velký býk. A to pořádně velký býk. Narodil se sice jako malé, rozpustilé telátko, ale časem vyrostl o pořádný kus do výšky, do délky i do šířky. Neznalí lidé by jej mohli považovat za nebezpečné, zuřivé monstrum, jenže Ferdinand je naštěstí ten nejroztomilejší a nejhodnější sudokopytník na světě, který nade vše miluje kytičky a nikdy by neublížil ani mouše. Bohužel zároveň je taky nešikovným popletou, který i díky svým rozměrům občas dokáže způsobit pořádnou katastrofu. Jednoho dne si Ferdinand neopatrně sedne na čmeláka, dostane od něj žihadlo a splaší se. Celou událost vidí hledači býků na zápasy v koridě a rozdivočelý Ferdinand je svým výkonem uchvátí natolik, že jej okamžitě chytí a odvezou. Ferdinand ale nechce s nikým zápasit a především je odhodlaný vrátit se ke své Nině. Naštěstí se spřátelí s třemi šikovnými ježky, Unem, Dosem a Kvatrem (prosím, neptejte se, kde je Tres). A když se k nim připojí jedna koza a pár dalších býků, společně se vydají na dlouhou cestu Španělskem. Sice mají v patách pár pronásledovatelů, ale to je určitě nemůže zastavit. Snad jen trochu zpomalit. Ostatně, jak říká sám Ferdinand: „Každý se chová podle toho, jak vypadá, ala tak jednoduché to není. Zvláště v mém případě. Se mnou je to složitější.“

Režie: Carlos Saldanha, Cathy Malkasian, Jeff McGrath
Scénář: Carlos Kotkin
Kamera: Renato Falcão
Hudba: John Powell
Hrají: John Cena, David Tennant, Anthony Anderson, Gabriel Iglesias, Kate McKinnon, Boris Kodjoe, Miguel Ángel Silvestre, Raúl Esparza, Jerrod Carmichael, Gina Rodriguez, Daveed Diggs, Bobby Cannavale, Sally Phillips, Flula Borg, Karla Martínez, Peyton Manning, Jet Jurgensmeyer, Carter Sand, Andre Robinson

 

Více informací

DŮLEŽITÉ INFORMACE
📌 Vstupenky nejsou na konkrétní číslovaná místa. Diváci se po příchodu do amfiteátru usadí libovolně, kde bude volno.
📌 Doporučujeme sledovat naše weby a facebookové stránky – Akordu i Pokladu, kde budeme zveřejňovat další aktuální důležité informace a instrukce pro návštěvníky letních akcí v AMFI.
📌 Po odehrání 30 minut představení není nárok na vrácení vstupného.
📌 V blízkém okolí Letního kina v Porubě je omezená kapacita parkovacích míst, doporučujeme použít MHD. Nejbližší velké parkoviště pro mimoostravské návštěvníky je podél třídy 17. listopadu pod VŠB-TU.
📌 Doporučujeme si s sebou vzít karimatku nebo deku pod zadek, sezení je na lavičkách. V případě, že bude pod mrakem, přibalte si raději pláštěnku, deštníky nejsou povoleny.
📌Do amfiteátru platí zákaz vodění psů a jiných zvířat, zákaz vnášení zbraní, deštníků a jiných předmětů, které by mohly ohrozit ostatní návštěvníky nebo narušit průběh představení.