Předprodej byl ukončen

Rodinné trojúhelníky | Kurz s M. Ščotkou
PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Rodinné trojúhelníky | Kurz s M. Ščotkou

sobota 27.7.2019 od 10:00
Centrum Antakarana, Ostrava

O akci

Otevíráme pro vás nový letní kurz Rodinné trojúhelníky v Ostravě. Jedná se o sobotu 27. 7. 2019 od 10 - 16 hod.

Rodinné trojúhelníky jsou moderní metodou alternativní diagnostiky a terapie určené pro širokou laickou veřejnost i odborníky. Díky své jednoduchosti, rychlosti, přesnosti a přehlednosti si získává čím dál větší popularitu u zájemců o vědomé vztahy, rodiny a pracovní tými, ale i tam, kde se z nedořešené minulosti stále probouzejí různí kostlivci ve skříni.

Svůj hlavní význam má tato metoda v oblasti partnerských a rodinných vztahů. Dokáže jasně rozklíčovat a přesně pojmenovat hluboké kořeny opakovaných potíží ať už v komunikaci mezi partnery, nebo celkovém fungování rodin či pracovních týmů jako celku.

Jak to funguje

Všechny vztahy mají svůj hluboký kořen v pozici Dítě / Máma. Jsou to dvě nejzákladnější role, kterým se učíme celý život. Způsob, jakým máme tyto role od narození zažité a jaké kolem nich máme vypěstované návyky, takové je tvrdohlavě uplatňujeme všude, kde se dá - v sourozeneckých vztazích, ve školce a škole, v práci, v partnerských vztazích atd. Chceme-li své návyky rodinných rolí v sobě změnit, musíme jít až ke kořenům, kde jsme je začali do sebe formovat, odhalit principy, jak jsme to tehdy dělali a přeprogramovat závazné vzorce. Jsem si jistý, že pod dobrým vedením nebo dobře pochopeným návodem, jak to udělat, to dokážeme téměř všichni. Samozřejmě ve správný čas a na správném místě až je člověk na změnu či proměnu skutečně připraven.

 

"Těším se na vás, jak budete reagovat až si budeme vysvětlovat všechny kroky ke změně a jak vám to potom bude bez čekání okamžitě fungovat!" Jsem Marek Ščotka, autor této metody.

 

Cena 1.500 Kč

  • Platba v hotovosti na místě
  • Mládež do 18 let (včetně) vstup zdarma vč. certifikátu
  • Neomezený počet bezplatných opakování pro absolventy dřívějších kurzů
  • Audiozáznamy a fotky zdarma | Certifikát v ceně
  • Psací potřeby, přezůvky a celodenní jídlo s sebou

 

Přihlášky + podklady pro vydání certifikátu

Přihlašujte se prosím písemně e-mailem na marek.scotka@gmail.com. Do přihlášky uveďte prosím celé vaše jméno vč. titulů, vaše telefonní číslo a datum narození kvůli vystavení Certifikátu.

 

Pozn.

Věděli jste, že metoda Rodinné trojúhelníky se skvěle doplňuje s další mou metodou Těhotenská rovnice? Zjistěte si o tom více na mém webu www.marekscotka.cz...

Zvu vás také na volně navazující certifikované kurzy “Těhotenská rovnice” v Ostravě. Termíny najdete na tomto webu nebo na FB stránce “Akce s Markem Ščotkou”.