Předprodej byl ukončen

Pusťte Donnu k maturitě!
DIVADLO / Představení

Pusťte Donnu k maturitě!

sobota 9.11.2019 od 19:00
Divadlo Polárka, Brno

O akci

Kultovní hra Divadla Pod Palmovkou

Přesně tak, jak je znáte i neznáte, Vám oblíbená partička z Beverly Hills představí sex, lásku a něžnosti na 90210 způsobů. Nejprve se ocitneme na maturitním plese, druhá část nás však nečekaně zavede do Prahy na počátku 90. let. Které ikony České republiky potkají Andrea, Brandon a především Donna v další části dobrodružství?

Autor: Tomáš Dianiška

Režie: Filip Budák

PT divadlo

Hrají: Petra Mošovská, Markéta Lanková, Radek Budák, Jakub Tichý, Tomáš Vorel, Jana Rychterová, Martina Hasalíková Krynská, Filip Budák, Dita Křišťanová, Jakub Svoboda


Představení probíhá jako benefice na podporu Centra Anabell, z. ú. Organizace, která se už více jak 18 let věnuje pomoci a podpoře osobám s poruchami příjmu potravy a jejich blízkým. 

Více informací

Asi všichni znáte postavy Brendu, Brandona, Kelly, Dylana, Donnu, Steva, Andreu, Davida a jejich učitelku z kultovního seriálu Beverly Hills 90210. Tak přesně, jak je znáte, i neznáte, vám tahle oblíbená partička z Beverly Hills představí sex, lásku a něžnosti na 90210 způsobů. V první části hry se nejprve ocitneme na maturitním plese jejich střední školy, druhá část představení nás však nečekaně zavede do Prahy na počátku 90. let. Kde v další části dobrodružství potkají Andrea, Brandon a především Donna ikony České republiky, jakými jsou Karel Gott, Palo Habera, Tereza Pergnerová, Sagvan Tofi a další. Navíc si posvítí na známé nešvary, jakými jsou kapsáři, předražení taxikáři a prostitutky. Nechte se překvapovat tím, co američtí studenti zažijí v Praze.