Předprodej byl ukončen

Inbar Fridman Trio (Izrael/CZ) a La Banda de Contenedor
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Inbar Fridman Trio (Izrael/CZ) a La Banda de Contenedor

pátek 25.10.2019 od 20:00
Club Kino, Černošice

O akci

Inbar Fridman Trio (Izrael/CZ), modern jazz
Inbar Fridman – kytara, Matěj Černý – kontrabas, Marek Urbánek – bicí

Inbar Fridman je krásná a oduševnělá žena a zároveň vynikající jazzová kytaristka, mimo jiné i spoluhráčka legendárního bubeníka Billyho Cobhama. Narodila se v Izraeli, kde získala základní hudební vzdělání. Poté se přestěhovala do USA, aby pokračovala ve své jazzové výuce bakalářským titulem na univerzitě v New Jersey. V New Yorku hrávala ve slavných jazzových klubech Smalls, Fat Cat, 55 bar a Blue Note. Abychom jmenovali alespoň některé slavné hudebníky, s nimiž vystupovala, jako je například Aaron Goldberg, Steve Cardenas, Will Vinson, Myron Walden a Harry Whitaker a dalsí. Poté se přesunula zpět do Izraele, s různými kapelami od té doby pravidelně cestuje a hostuje po Evropě a Izrae.  V Česku se Inbar představí na svém druhém turné v triu, obsazeném na české poměry velmi luxusními hudebníky. Více informací najdete na www.inbarmusic.com. Srdečně Vás zveme do černošického Club Kina v pátek 25.10 od 20.00.

La Banda de Contenedor vystoupí po koncertu Inbar Fridman

La Banda de Contenedor je hudební skupina z Teplic. Na pohled jiná než ostatní. Inspirováni industriálním prostředím Severních Čech hrají na hrnce, barely, pokličky, kyblíky a kufr. Vše poctivě ze smeťáku. K tribálně taneční rytmické lince přidejte analogové syntezátorové plochy, psychedelické kytary, atmosférický zpěv. La Banda de Contenedor, navzdory experimentálnímu nástrojovému a zvukovému složení, hraje písničky - sloka refrén. Zpívají španělsky, anglicky, a trochu česky. Přestože jsou elektronickou kapelou, nepoužívají přednatočené podklady, samply ani smyčky – vše vytvářejí na 100% živě přímo na pódiu.

Více informací

Zavítejte do velmi příjemného clubu s vynikající prostorovou akustikou a zvukovým aparátem. Více informací najdete na www.clubkino.cz