Předprodej byl ukončen

Alenka v říši divů
DIVADLO / Představení

Alenka v říši divů

pátek 18.10.2019 od 19:00
Divadlo pod Palmovkou, Praha

O akci

Tento jedinečný 3D muzikál se proslavil během pár let daleko za hranicemi Ruska. „Alenka v říši divů“ již úspěšně prošla a překvapila diváky v Německu, Rakousku, Švýcarsku a nyní dorazila i do České republiky se třemi představeními v Praze 18. a 19. října 2019 na jevišti Divadla pod Palmovkou.

Za zrcadlem se zázraky stávají realitou a realita vypadá jako zázrak. A to vše díky inovativním technologiím - 3D super efektům a jedinečným brýlím, které jsou vytvořeny pomocí špičkové německé technologie INFITEC (chrání oči a ponoří publikum do světa dětských fantazií a barevných snů).

Při představení se rozhodně nenudí ani děti, ani rodiče. Díky nápaditým a barevným kostýmům, virtuální dekoraci a high-tech 3D brýlím vypadá říše divů skutečná a hmatatelná. Mladé publikum fascinuje pohádková atmosféra i děj a dospělí jsou zase fascinováni jemnou elegantní parodií moderního života. A samozřejmě nenechají nikoho lhostejným úžasná hudební vystoupeni, která se stala hity.

 

Legendární kniha Lewise Carrolla „Alenka v říši divů“ obrátila svět literatury „naruby“.  A naše představení se svým novátorským a neobvyklým pojetím dnes obrací na milovníky muzikálů

 

Jedná se o akční příběh plný hudby, dobrodružství a transformací, o příběh cesty talentované dívky do „zrcadlového“ světa showbyznysu.

 

Na trnité cestě k úspěchu bude hrdinka muset poznat všechny trny a růže popularity a setkat se s úžasnými postavami. Divák musí hádat, kdo je kdo: buď známý bílý králík nebo celebrita z obálky lesklého časopisu. Alice si však uvědomí, že společenský život a sláva nenahradí její přátelství, lásku, upřímné a dobré vztahy s blízkými.

Více informací

Koupit vstupenky můžete zde  https://supra.art/alenkavrisidivu#tickets

 

Trvá 1 hod 20 min