Předprodej byl ukončen

Zimní Bigboš 2019
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Gastro / Hudba – Elektronika, Hip-hop / Rap, Pop, Punk, R&B, Rock

Zimní Bigboš 2019

pátek 27.12.2019 od 18:30
KD Střelnice, Broumov

O akci

I na vánoce je potřeba trochu poštelovat karbec, dát si pěňáka se starýma kámošema a společně si ukázat nový ponožky, které po téhle akci už stejně budou na odpis. Přesně takhle začínal popisek k prvnímu ročníku zimní podoby festivalu Bigboš Křinice před třemi roky.

Letos nás čeká již ČTVRTÝ ROČNÍK Zimního Bigboše.

KDY: 27.12.2019
KDE: Kulturní sál Střelnice, Broumov

INTERPRETI:
Budeme zveřejňovat postupně. Opět na vás však čeká bohatý harmonogram včetně doprovodného programu. Potvrdit však můžeme již domácí kapelu KLUCI, která se na celé organizaci festivalu podílí.

VOLANT - punk-rock - Pardubice
Legendy české punkové scény z Pardubic. Točte se pankáčové!
https://www.youtube.com/watch?v=Ll8B0d5mi9Y

KLUCI - rave/electo-punk - Křinice
Domácí kluky představovat nemusíme. Letos na letním Bigboši pokřtili své nové nahrávky, které si můžete zadax poslechnout zde: https://open.spotify.com/artist/2kvdbZFg8st5UDSQMiEiI2. Opět se ale můžete těšit na velkou jízdu :)

M´ALONE - alternativ/rock - Hradec Králové
Pochází z nedalekého Hradce. Zpívají česky a v jejich repertoáru najdete kromě samplů, syrových kytar i elektrickou flétnu. Zde je jejich klip k songu Meloun: https://www.youtube.com/watch?v=q2m-V10qrkA

WHITE FRUIT HONEY - indie/garage - Hradec Králové
Uznávají kytarový hrdiny 60. let i současný indie kapely. A moc nemusí českej agrometal. Texty jim píše sám život. Mají anglickej název ale zpívají česky, protože je to prý víc cool.
https://bandzone.cz/whitefruithoney

Pořádá: Bigboš z.s.