Akce byla zrušena

Koncert ArtCafé - Randi Pontoppidan & Luboš Soukup
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Spirituální

Koncert ArtCafé - Randi Pontoppidan & Luboš Soukup

středa 1.4.2020 od 19:00
Klášter Broumov, Broumov

O akci

Zcela nový experimentální projekt saxofonisty Luboše Soukupa a zpěvačky Randi Pontoppidan. Umělci se setkávají na jevišti a vytvářejí improvizované koláže, nápadité zvukové scény, hlasové a instrumentální experimenty s podporou elektroniky. Vzhledem k úrovni obou umělců je zaručen velmi silný a nevšední zážitek. 
Randi Pontoppidan je dánská zpěvačka, skladatelka a jednoduše řečeno umělecká duše. Kromě pravidelné spolupráce s dánskými hudebníky pořádá i sólo koncerty. Během svých vystoupení používá smyčky, efekty a elektroniku a vytváří tak jedinečný zvukový svět. Randi Pontoppidan je výrazná osobnost, která vystupuje po celém světě. Její žánrový přesah je neuvěřitelný. Sahá od moderní klasiky až po africkou hudbu.
http://www.randipontoppidan.com/
Luboš Soukup je český saxofonista, klarinetista a skladatel, který žije od roku 2010 v Kodani. V Česku vystupuje pravidelně se svými hudebními projekty. Vede vlastní kvarteto a je například členem jazzového big bandu Concept Art Orchestra, Jaromír Honzák kvintet či kapely Inner Spaces. Jeho hudba je oceňována jak hudebními kritiky, tak i jazzovými fanoušky. Tři desky, na kterých se hudebně či autorsky podílel, obdržely cenu Anděl v kategorii jazz & blues. V roce 2017 získal prestižní cenu talent roku od Dánské hudební unie.
https://lubossoukup.com/