Předprodej byl ukončen

Artu Kus Festival 2020
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Artu Kus Festival 2020

20. – 23. srpna 2020 od 14:00
Bojiště Trutnov, Trutnov

O akci

Druhý ročník festivalu Artu Kus na Bojišti v Trutnově se blíží!
Festival, jehož záměrem je nejen být hudebně multižánrový, ale propojit i další různorodé formy umění a tvůrčího vyjádření a povýšit kreativitu na hlavní spojující prvek rozhárané společnosti. Konat se bude opět v legendárním přírodním areálu Bojiště Trutnov, ve stínu stromů a kapradiny.

Co vše tu bude k vidění? 3 scény, 36 tuzemských i zahraničních kapel, art instalace, divadla, workshopy, DJ's, noční venkovní projekce, slam poetry, dřevostavby, design market, land art zóny, tattoo circus, recykldílny, diskuzní panely se zajímavými hosty nebo autorská čtení. Na místě stejně jako v letošním roce budeme točit piva z lokálních pivovarů - Krakonoš a Trautenberk.
V areálu najdete rovněž neziskovky, antikvariát, party stan, slack line zónu, kameníky, všemožné zdravé i nezdravé občerstvení a také dětskou školku.
Po veliké a nadšené odezvě prvního ročníku pro Vás máme v rámci hudebního lineupu nachystané opravdové lahůdky a nejednoho zahraničního interpreta.


Přijďte se na vlastní oči a uši přesvědčit, že v Trutnově roste fenomenální událost.
Přijďte stvořit artu kus i v roce 2020!

vstupné:

  • do 15.4. 2020     1.099,- Kč
  • do 18.8. 2020     1.399,- Kč
  • na místě             1.399,- Kč
  • VIP kemp              490,-/os.

Vystupující

The Young Gods (CH) – web Gaia Mesiah (CZ) – web PSH (CZ) – fb Mucha (CZ) – fb Dunaj (CZ) – web / web Květy (CZ) – web Ghost of You (CZ) – web Opak Dissu Label (CZ) – web Vanessa (CZ) – bandzone Shum Davar (CZ) – web Justin Lavash (GB) – web Plexis (CZ) – fb

Více informací

Další informace a detaily se můžete dozvědět na webu www.artukus.cz