Předprodej byl ukončen

Webinář: Smích a komunikace
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Webinář: Smích a komunikace

pondělí 17.5.2021 od 19:00
Live stream, Online

O akci

Nalezněte klíč ke zdraví a úlevě od stresu díky něčemu tak jednoduchému, jako je smích! Smějeme se ještě dřív, než začneme mluvit, a tato schopnost nás provází celý život, ale většinou nevyužíváme její potenciál naplno. Zjistěte s námi, jak nám spojení smíchu a komunikace v praxi dokáže zlepšit život. Vždyť koneckonců o příznivých účincích smíchu na duševní i tělesné zdraví je přesvědčený celý zástup lékařů v různých částech světa. O tom, jaký účinek má smích na naše emoce, komunikaci či prevenci před stresem a syndromem vyhoření, nám poví známý psychiatr Karel Nešpor.

 

Karel Nešpor bude poutavě vyprávět o:

– psychických a tělesných změnách při smíchu

– komunikačním významu smíchu

– o tom, jaký má smích vliv na zdraví

– využití smíchu při komunikaci s pacienty s psychickými či specifickými                          somatickými problémy

– smíchu jako vrozeném způsobu, jak se uvolnit

– prevenci profesionálního stresu

– praktické aplikaci v podmínkách jednotlivých pracovišť

 

MUDr. Karel Nešpor, CSc. 

je průkopníkem léčby smíchem, jejíž technicky sám vymýšlí. Nešpor je známý odborník na léčbu návykových onemocnění, psychiatr, publicista a pedagog. Atestoval z psychiatrie, léčby návykových nemocí a psychoterapie. Je autorem řady odborných a populárních knih a často přednáší. K jeho úspěšným publikacím patří mimo jiné knihy Léčivá moc smíchu, Střízlivě, většinou vesele, Kudy do pohody, Jak být milejší a Jde to i vesele.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                  telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické        vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání  akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen        poslouchat.  
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve          vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde