Předprodej byl ukončen

Ester Kočičková & Moody Cat Band / Plzeň
KONCERT / Hudba – Pop

Ester Kočičková & Moody Cat Band / Plzeň

středa 19.2.2020 od 20:30
Anděl Café, Plzeň

O akci

Nekorektní písňová show o bohu, lásce a smrti

Svérázný „polyester“ tuzemské kulturní scény se tentokrát publiku představí jako nekompromisní textařka, i jako pohříchu kompromisní, ale nakonec ještě biologicky udržitelná zpěvačka.

Ve zhruba dvouhodinové, v mnoha směrech vskutku nekorektní písňové férii zazní ty nejznámější i nejzásadnější světové hity: Od výběru z jazzových standardů, přes dílčí exkurze do repertoáru Amy Winehouse, Lou Reeda, Davida Bowieho, skupin Rammstein, Boney M. a dalších superhvězd, až po něžné a režné balady ze zpěvníku mexické superdivy Chavely Vargas. Tento žánrový chaos však Ester v rámci představení spojí do naprosto logického celku, ať už humorně odlehčenými komentáři a vysvětlivkami, nebo samotnými písňovými texty ve zvukomalebné češtině, které svým oblíbeným skladbám ušila na míru, protože, jak říká, si o to samy říkaly! (Někdy psala originálu po srsti, jindy hodně proti srsti, a často je to všechno o něčem úplně jiném, ovšem v podstatě zase jen o bohu, lásce a smrti…)
Jiná, mnohdy objevná a překvapivá je zpravidla i hudební podoba jednotlivých písní, a to díky jedinému možnému triu Moody Cat Band hrajícímu ve složení: Petr Zatloukal (akustická kytara, zpěv), Přemysl Matějovic (basová kytara) a Petr Kamiš (bicí a perkuse). Jazzoví a další žánroví puristé budou možná z nových aranžmá zaskočeni, ale normální, vstřícné publikum si na podmanivé rytmy dozajista i rádo skočí!

Upozornění: Dětem do čtrnácti let tuto produkci vřele nedoporučujeme.