Akce byla zrušena

Rituál černé luny & sound healing (pro ženy)
FESTIVAL / PŘEDNÁŠKA / TANEČNÍ PARTY / WORKSHOP / LEKCE / Gastro / Osobní rozvoj

Rituál černé luny & sound healing (pro ženy)

úterý 24.3.2020 od 18:30
Vitalvibe, Brno

O akci

ZÁŽITKOVÁ CEREMONIE PRO ŽENY Voláme čarodějky, víly a bohyně a ty z nás, co vnímáme, že je na čase shiftnout tento svět! Rituál černé luny s kakao cermonií a soundhealingem je tu pro zesílení ženské síly. Je čas pracovat intuicí a sdílet v kruhu žen.

Tentokrát přinášíme úplně první transformační program, kde budeme pracovat s léčivými Solffegio frekvencemi, které v sobě nesou spouštěče pro změnu a ladí nás na rytmy našeho potenciálu. Večer se skládá ze tří částí:

(1) PRAVIDLA SOLFFEGIO SOUND HEALINGU. Na začátku se uzemníme a vysvětlíme souvislosti, jak fungují léčivé frekvence a odkud tyto frekvence pocházejí.

(2) HARMONIZACE ZVUKEM & KVANTOVÁNÍ. Rozdáme kakao, které podporuje otevření srdeční čakry a vložíme do něj záměr na vyladění 7 čakrového těla a napojení na tělo 12 čakrové a to pomocí Solffegio sound healingu, což nás naladí na rytmy našeho potenciálu. Součástí této techniky je i nakvantování nové reality, kterou si přeje naše srdce.

(3) UKOTVENÍ ZÁMĚRU & MANTROVÁNÍ PRO PLANETU . V závěru novolunního transformačního večera ještě ukotvíme nový záměr do krystalu nebo předmětu, který jsme si přinesli a společně si zamanatrujeme a pošleme lásku i okolním lidem a naší planetě .

Na co se zaměříme: Naučíme se hledat odpovědi v sobě a přenastavíme to, jak naše mysl a srdce tvoří realitu. Přeladíme se do relaxační a zároveň i sebereflektivní fáze v hladině alfa, kde nás Chris provede technikami, jak se léčit zvukem a jak vyladit 7 i 12 čakrové tělo. Vše je podloženo vědeckým pohledem, proto i vaše racionální já :) dostane informace, které jsou pro sound healing potřeba.

O Chris Seraphie: Chris je nadšenec do komplexního rozvoje osobnosti a miluje holistický koučink, kde se zaměřuje na rozvoj osobnosti v 6 dimenzích. Její vášeň odhalovat lidský potenciál ji dovedl až do Ásie, kde na Bali žila s místní rodinou a stala se místní léčitelkou, kam se pořád vrací. Chris má za sebou 8 let praxe, kdy studovala a koučovala ve 13 zemích Evropy a Ásie. Její láskou je cestování a sdílení moudrosti, proto přináší neustále nové vzdělávací a transformační programy a buduje tým lidí ve své nové firmě, kde ráda propojuje vědecký přístup s pradávnou moudrostí východu.

Více informací

EMAIL pro dotazy: fractalmirrorcoaching@gmail.com | PŘEDMĚT: Černá Luna ODKAZ: https://www.facebook.com/events/3045443738821528/

 Souhrn a info

➡️ Start: 18:30 - 21:30

➡️ Místo: Vitalvibe, Veveří 127, 616 00 Brno - Žabovřesky

➡️ S sebou: Krystal, kámen nebo nějaký předmět, kam zakotvíme energii změny, klidně ten stejný jako minule. O to bude ta energie silnější.

➡️ Kapacita: 30 míst (celkem, volné 20) Těšíme za Fractal Mirror Coaching s.r.o. Chris Seraphie

Další akce pořadatele

Úplňková kakao ceremonie: kvantování, intuice a imaginace - 31.10.2020 od 18:00, RestartujSe, Brno