Akce byla zrušena

Karel Gott revival Morava
KONCERT / Hudba – Pop

Karel Gott revival Morava

pondělí 30.8.2021 od 19:00
Špilberk - Hlavní Nádvoří, Brno

O akci

Karel Gott byl a vždy bude jen jeden. Před 13 lety však jako pocta repertoáru a osobnosti tohoto velikána vznikla s jeho požehnáním hudební formace Karel Gott revival Morava. Ta díky neopakovatelnému projevu zpěváka Josefa Boudy kraluje všem projektům, které měly ambici předávat alespoň něco z neopakovatelné „božskosti“ samotného Karla Gotta.

 

Vážení fanoušci a příznivci skvělého bandu Karel Gott revival Morava, těšíme se z nové situace a z celoplošného rozvolňování restrikcí spojených s pandemií COVID19. Abychom splnili všechny technické požadavky na kvalitní koncertní vystoupení této revivalové skupiny, která je tou nejlepší poctou nejoblíbenějšího zlatého slavíka, musíme bohužel naplánovaný koncert, který se měl konat 24. července na brněnském hradě Špilberk, přesunout na vhodnější termín. Jako nejlepší termín byl vybrán jeden z posledních prázdninových dní - 30. srpna, kdy doufáme, že již nebudou Českou republiku, ani fanoušky trápit žádná omezení tak, aby si všichni mohli koncert naplno užít, dát si dobré jídlo a pití a hlavně si slavíkovy hity  také od srdce zazpívat.

Vystupující

Karel Gott Revival Morava (CZ) – web

Více informací

Každá mimořádná hudební ikona má své následovníky. Stejně jako legendární Elvis Presley, tak i Freddie Mercury nebo Michal David dokázali inspirovat tisíce lidí. Těch, kteří své idoly milovali od dětství, pozorovali a učili se od svých idolů však tolik není. Jejich kvalita, přesvědčivost, ale hlavně profesionalita je však různá. Je nám proto ctí realizovat turné zkušeného zpěváka Josefa Boudy, který žije svůj sen, žije hudbou Karla Gotta a o svých pěveckých kvalitách vás přesvědčí během okamžiku… Nechal se vést a nadevše ctil svého učitele. Stačí zavřít oči a poslouchat. A není to jen o zpěvu, tento zpěvák a jeho tribute band umějí svoje vystoupení podobně jako sám Karel náležitě procítit. Vtip, noblesa a zájem o druhé. I to je Karel Gott revival Morava. I proto Turné Tribute experience show míří na ty, kterým celý život pomáhal i Karel Gott. Tedy na děti. Koncertní turné, které začne v Bratislavě, bude pokračovat v Brně, kde jej Moravané mohou vidět na hradě Špilberk. Z dalších zastávek uveďme dále například pražskou Lucernu nebo zámek v Lednici.

Karel Gott revival Morava působí na scéně již 14. rokem. Součástí tohoto času byla spousta setkání Karlem Gottem, který přes své onemocnění v roce 2016 gratuloval formaci k desátému výročí založení blahopřáním, ve kterém stálo: „Radku a Josefe, dělejte dál lidem radost mými písněmi!“. Celý projekt nevznikl jako kalkul nebo reakce na události loňského roku a nezapadá do projektů, které chtějí parazitovat na odchodu Karla Gotta do hudebního nebe. Láska ke Karlu Gottovi je v případě moravského revivalu Karla Gotta celoživotní. Jako jediný revival vystupovala formace i v rámci výstavní show Gott my life, na svém kontě mají hudebníci stovky charitativních projektů, ale i řadu zahraničních příležitostí včetně koncertů v Polsku, Německu nebo Spojených arabských emirátech. Druhým domovem hudebníků je Slovensko. I v případě plánovaných koncertů byl zásadní důraz hudebníků kladen na cíl, kterým je pomoc těm, kdo neměli tolik štěstí. Z každého koncertu půjde vždy část výtěžku na dobročinné účely směrem k potřebným dětem. A handicapované uvidíte i v roli účinkujících.

Hudební formace Karel Gott revival Morava je poctou hudbě a mimořádné osobnosti Karla Gotta! Poctou, která pomáhá už 13 let…