Předprodej byl ukončen

BEATLES SYMPHONIC 2021 (Praha 13. 2.)
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Rock, Worldmusic

BEATLES SYMPHONIC 2021 (Praha 13. 2.)

sobota 13.2.2021 od 19:00
Tipsport Arena, Praha

O akci

FP PRO pořadatel

Předprodej vstupenek je pozastaven vzhledem k aktuální situaci v celém světě.

Koncerty si přejeme odehrát buď  podle plánu nebo v pozdějším termínu podle vývoje situace.

Vstupenky zůstávají v platnosti, věříme, že se koncerty uskuteční.

Děkuji za pochopení.

Miroslav Bučko, jednatel FP PRO

---------------------------------------------

Velkolepé koncerty, dokonalý zvuk, dechberoucí projekce a hlavně skvělé hudební i pěvecké výkony THE BACKWARDS s podporou Severočeské filharmonie.

BEATLES SYMPHONIC 2021

FB #BeatlesSymphonic www.BeatlesSymphonic.cz #beatles #symphonic

The Backwards + Severočeská filharmonie Teplice + Dirigent Stanislav Vavřínek

Symfonické hity k poctě a výročí - 1960 - 1970 RIP THE BEATLES *** 1940 - 1980 RIP JOHN LENNON

Hello, Goodbye + Hey Jude + Yellow Submarine + Here Comes The Sun + Across The Universe + Let It Be + While My Guitar Gently Weeps + Yesterday + All You Need Is Love + Ob-La-Di Ob-La-Da + Penny Lane a mnoho dalších ... 

10. 2. 19:00 Ostrava, Ostravar Arena

11. 2.  19:00 Pardubice, enteria arena

12. 2.  19:00 Praha, Tipsport Arena

13. 2.  19:00  Praha, Tipsport Arena

Ceny vstupenek: 1.490, 1.240, 990, 740, 590 a 390 Kč

THE BACKWARDS + FP PRO - těšíme se na Vás :-)

Vystupující

The Backwards (SK) – web Severočeská Filharmonie (CZ) – web

Více informací

THE BACKWARDS www.thebackwards.sk

Dalibor Štroncer - John Lennon / Miroslav Džunko - Paul McCartney / František Suchanský - George Harrison / Daniel Škorvaga - Ringo Starr

Dvojnásobní vítězové světového Beatlefestu v New Yorku v letech 1998 a 2003, kapela The Backwards za více než dvacet let své existence absolvovala nespočet koncertních vystoupení po celé České i Slovenské republice, téměř celé Evropě, vystoupila na několika turné v USA a také v Africe. O jejich kvalitě také svědčí několik hudebně – divadelních projektů, ve kterých ztvárnili své slavné hudební vzory na scénách Divadla Spirála v Praze, Nové scény v Bratislavě a Národního divadla moravskoslezského v Ostravě.

Kapela se řadí k nejznámějším a nejvyhledávanějším Beatles tribute kapelám na světě. Ve svém repertoáru má více než 130 skladeb svých slavných předchůdců. The Backwards nemají pouze dokonale vypracovaný zvuk, ale dbají také na image, stage look, souhru a produkci. Pro znalce a muzikanty je také nesmírně přitažlivý fakt, že kapela pro co nejvěrnější zvuk používá stejnou hudební aparaturu a modely hudebních nástrojů kvalitních značek jako Vox, Rickenbacker, Gretsch, Höfner, Ludwig atd.

„Hrát úžasnou, nesmrtelnou hudbu, kterou milujeme od dětství a mít za zády několik desítek skvělých muzikantů symfonického tělesa je v našem případě splněním klukovského snu“, říká představitel Paula McCartneyho Miroslav Džunko. „Navíc ve skvělých a moderních aranžích, které vznikly právě a jenom pro tento projekt“, doplňuje ho František Suchanský, na pódiu George Harrison. Také Dalibor Štroncer, jako John Lennon se přidává: „Jsme opravdu šťastní, že tento projekt vznikl a my ho můžeme prezentovat tisícům posluchačů.“

SEVEROČESKÁ FILHARMONIE TEPLICE - www.severoceskafilharmonie.cz

Odehrají kolem 120 koncertů každý rok nejen na domácí scéně v Teplicích a celém Česku, ale také na světoznámých hudebních scénách na všech kontinentech, s jedinou výjimkou. „Je opravdu jen jeden jediný kontinent, kde jsme ještě nikdy nehráli,“ říká Roman Dietz, který je ředitelem filharmonie už dlouhých 20 let.

Na světových scénách doprovázely takové umělce, jakými jsou Jose Carreras, David Lomeli či Mischa Maisky. „Na koncerty BEATLES SYMPHONIC se opravdu velmi těšíme. Hrát jedny z nejlepších hudebních skladeb historie od slavných THE BEATLES bude zážitek i pro nás klasické hudebníky. Dáme do toho vše, aby zážitek pro návštěvníky a fanoušky byl co nejlepší“, dodává Roman Dietz.

STANISLAV VAVŘÍNEK

Přední český dirigent STANISLAV VAVŘÍNEK nebyl ke spolupráci BEATLES SYMPHONIC vybrán náhodou.

"Hudbu THE BEATLES mám opravdu velmi rád a mám ji i velmi dobře naposlouchanou. Věřím, že svými znalostmi a zkušenostmi pomohu posunout projekt BEATLES SYMPHONIC o kousek výše."