Předprodej byl ukončen

Nedělní divadlo na Kafaře: Tereza Říčanová – O Černé paní
DIVADLO / WORKSHOP / LEKCE / Představení / Děti

Nedělní divadlo na Kafaře: Tereza Říčanová – O Černé paní

neděle 8.3.2020 od 16:00
Kafara, Brno

O akci

Příběh nebohé dívky Amálky, která několikrát málem zahyne, za své bezchybné zapírání je pak spravedlivě zachráněna a zůstává úřadující královnou země.
Černobílá komická pohádka na motivy Černé paní J.Š.Kubina odhaluje nadčasová lidská trápení, se kterými se pak zatočí v kole a pustí je po větru.

od 16h, délka představení 40min, 100Kč dítě, dospělý doprovod vstupné dobrovolné

Po skončení představení dílnička Kresba hororového komiksu tuší (40Kč, platí se na místě, od 3. let, předškolní děti v doprovodu rodičů)

_______________

Tereza Říčanová (1974) je autorka oblíbených knih Kozí knížka, Velikonoční knížka, Noemova archa a jiných. Absolvovala SUPŠ v Praze a VŠUP, obor ilustrace a grafika u prof. Jiřího Šalamouna. Od roku 1998 žije na statku v Mezné u Pelhřimova, kde se věnuje volné tvorbě, čtyřem dětem a hospodářství. V současné době učí na Střední umělecké škole grafické v Jihlavě. Je autorkou orientačních piktogramů v Městské knihovně v Praze. Patří ke kmenovým autorům nakladatelství Baobab. Její knihy získaly ocenění Nejkrásnější kniha ČR či Zlatá stuha. Obrazové album Noemova archa bylo nominováno na cenu Magnesia Litera