Předprodej byl ukončen

Bez věcí nad věcí (dabing) - Projekt Vaše kino
KINO / PROJEKCE / Film

Bez věcí nad věcí (dabing) - Projekt Vaše kino

pátek 10.4.2020 od 20:00
Kino Vesmír, Svitavy

O akci

Projekt Vaše kino

O co se jedná?

Jde o dočasné virtuální kino v obýváku našich diváků. Budeme se maximálně snažit přiblížit filmovému zážitku z Vašeho oblíbeného kina.

 

Proč se dívat na filmy zrovna na www.vasekino.cz?

Nejedná se o klasické VOD. Je to jediný projekt, který nabízí možnost podpořit vaše místní kino, které je momentálně zavřené. Po skončení mimořádné situace a otevření kin bude tento virtuální kanál uzavřen. Vaše kino navíc nabízí exkluzivní obsah od českých distributorů a producentů, filmy uvedené zde nemůžete streamovat nebo stáhnout na jiných VOD platformách.

 

Jak si koupím vstupenku?

Koupíte si ji úplně stejným způsobem jako do klasického kina tedy - na webu kina. Vzhledem k povaze virtuálního kina je možný nákup vstupenek pouze on-line! Předprodej skončí hodinu před začátkem představení. 30 minut před promítáním zadá divák na webu www.vasekino.cz kód, který obdržel na e-mail při nákupu a získá přístup k filmovému představení na daný den/večer. Kód zadávejte bez pomlček, např. kód 123-456-7 zadáte jako 1234567.

 

Kolik stojí vstupenka?

Jednotná cena je 70 Kč. Je samozřejmě možné si zakoupit více lístků, vyjádříte tak podporu svému kinu. Pro získání kódu však stačí jedna vstupenka. Poměrná část vstupného pak náleží kinu, ve kterém jste si vstupenku koupili.

 

O filmu

Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství.

Pořadatel

Středisko kulturních služeb města Svitavy

www.kultura-svitavy.cz