Předprodej byl ukončen

Můj příběh - Projekt Vaše kino
KINO / PROJEKCE / Film

Můj příběh - Projekt Vaše kino

neděle 12.4.2020 od 20:00
Kino Vesmír, Svitavy

O akci

Projekt Vaše kino

O co se jedná?

Jde o dočasné virtuální kino v obýváku našich diváků. Budeme se maximálně snažit přiblížit filmovému zážitku z Vašeho oblíbeného kina.

 

Proč se dívat na filmy zrovna na www.vasekino.cz?

Nejedná se o klasické VOD. Je to jediný projekt, který nabízí možnost podpořit vaše místní kino, které je momentálně zavřené. Po skončení mimořádné situace a otevření kin bude tento virtuální kanál uzavřen. Vaše kino navíc nabízí exkluzivní obsah od českých distributorů a producentů, filmy uvedené zde nemůžete streamovat nebo stáhnout na jiných VOD platformách.

 

Jak si koupím vstupenku?

Koupíte si ji úplně stejným způsobem jako do klasického kina tedy - na webu kina. Vzhledem k povaze virtuálního kina je možný nákup vstupenek pouze on-line! Předprodej skončí hodinu před začátkem představení. 30 minut před promítáním zadá divák na webu www.vasekino.cz kód, který obdržel na e-mail při nákupu a získá přístup k filmovému představení na daný den/večer. Kód zadávejte bez pomlček, např. kód 123-456-7 zadáte jako 1234567.

 

Kolik stojí vstupenka?

Jednotná cena je 70 Kč. Je samozřejmě možné si zakoupit více lístků, vyjádříte tak podporu svému kinu. Pro získání kódu však stačí jedna vstupenka. Poměrná část vstupného pak náleží kinu, ve kterém jste si vstupenku koupili.

 

O filmu

Mladá talentovaná Elizabeth rezignuje na úspěšnou kariéru baletky kvůli osudové lásce. Muž jejího srdce má však dvojí tvář, a tak Elizabeth v jediném okamžiku ztratí úplně vše, na čem jí v životě záleželo. Co se však zdálo být koncem, může se stát novým začátkem. Elizabeth se odjíždí na Moravu, aby se pokusila poprat s nepřízní osudu i vlastními démony. S pomocí tety Marie, která jí byla celý život oporou, a čtyř neuvěřitelných přítelkyň začíná hledat cestu k novému životu, ale především víru v sebe sama. Z drsného pádu a procitnutí se zrodí prozření a Elizabeth dostává druhou šanci na opravdové štěstí i skutečnou a bezpodmínečnou lásku. Elizabethin příběh vypráví o neuvěřitelné snaze dostat se ze dna, o ozdravné síle humoru, o ceně přátelství a také vůli otevřít srdce a nezanevřít na lásku, protože ta je hnacím motorem našich životů. Film Můj příběh vzniká na motivy bestselleru Zory Castillo Calaway, inspirovaného skutečným životním osudem. Snímek režírovali Libor Adam a Hana Hendrychová podle scénáře, který napsal Libor Adam s Pavlou Krečmerovou. Ta je také jednou producentek filmu.

Pořadatel

Středisko kulturních služeb města Svitavy

www.kultura-svitavy.cz