Akce byla zrušena

Karel Gott Revival Morava
KONCERT / Hudba – Pop

Karel Gott Revival Morava

sobota 29.8.2020 od 20:00
Zámek Lednice, Lednice

O akci

Velkolepý návrat! Karel Gott Revival Morava na open air koncertě v zámku Lednice!

Konečně je to tady! Restrikce spojené s pandemií COVID19 se postuně uvolňují a úměrně s tím se zvyšuje chuť lidí se dobře bavit. Díky tomu, že začalo léto, nemusí se nikdo tísnit v uzavřeném prostoru, protože jsme pro vás připravili letní koncert nejlepšího revivalu Karla Gotta v České republice.

Po několikaměsíční pauze to 29. srpna od 20 hodin členové úspěšného bandu rozjedou naplno pod širým nebem v nádherném areálu romantického zámku Lednice. Těšit se můžete na široký průřez repertoárem miláčka publika Karla Gotta, který bude k nerozeznání od originálu interpretovat ten nejpovolanější – Josef Bouda s kapelou KGRM. Charismatický Josef Bouda dokonce s podporou a svolením mnohonásobného zlatého slavíka Karla Gotta koncertuje spolu se svojí revival kapelou úspěšně již 14 let!

Více informací

Na tento koncert je možné použit i vstupenky na zrušený letní koncert na brněnském Špilberku. Kdo tedy nemá trpělivost čekat na KGMR v Brně až do příštího roku, na kdy byl tento koncert přesunut, může vstupenku vyměnit za vstupenku na srpnový koncert v Lednici.

Pro náročné fanoušky budou k dispozici VIP vstupenky, v jejichž ceně se skrývá občerstvení s vínem u V.I.P. Stolu.

Další akce pořadatele

Dalibor Janda - 12. července od 20:00, Letní kino, Boskovice