Předprodej byl ukončen

Karel Hampl, Jana Hamplová, Michaela Kubištelová
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Karel Hampl, Jana Hamplová, Michaela Kubištelová

úterý 15.9.2020 od 19:00
Malá scéna, Česká Třebová

Koná se v rámci

O akci

Karel Hampl – pochází z České Třebové, houslista, absolvent českotřebovské ZUŠ, konzervatoře v Kroměříži a brněnské JAMU. Během studia na JAMU aktivně působil jako hostující člen v Ensemble Opera Diversa, ve Filharmonii Bohuslava Martinů ve Zlíně a ve Vysokoškolském uměleckém souboru v Pardubicích. Od roku 2015 pracoval jako manažer Státního komorního orchestru v Žilině. Od letošního února je jeho ředitelem. 

Michaela Kubištelová – vynikající slovenská sopranistka. Od r. 2016 externě spolupracuje s Pražským filharmonickým sborem. Zároveň působí jako pedagožka zpěvu na konzervatoři v Žilině a aktivně se věnuje koncertní činnosti.

Jana Hamplová – absolventka konzervatoře v Žilině. Již během studia se úspěšně zúčastnila několika interpretačních soutěží a kurzů. V současné době zastává místo korepetitorky na konzervatoři v Žilině.

V průběhu večera zazní skladby od J. S. Bacha, M. Schneidera-Trnavského, W. A. Mozarta, G. F. Händela, L. v. Beethovena, A. Dvořáka, B. Smetany, G. Pucciniho a Ch. Gounoda.

Na toto představení platí abonentní průkazky, zbývající vstupenky v omezeném počtu v předprodeji v Inf. centru Městského muzea a 1 hodinu před začátkem u pokladny.

 

Pořadatel

Kulturní centrum Česká Třebová