Předprodej byl ukončen

Bassproof w/ KOVEN (UK)
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Bassproof w/ KOVEN (UK)

sobota 29.8.2020 od 17:00
Favál, Brno

O akci

Kdo by je neznal? Dvojice Koven je věhlasně známá svými energickými ujetými shows. A proč ujetými? Kdo jiný, než Katie by byla schopna vylézt na konstrukci stage a prakticky dolů hlavou vám zpívat její největší hitovky? Její pozitivní energie a láska k své práci je pak slyšet i v jejich produkci, která zní na akcích po celém světe. A na své cestě se samozřejme zastaví i v naší galaxii Bassproof.

Druhý host pochází z opačného spektra dnb produkce. Slovenská legenda DEPHZAC je v produkci až neuvěřitelně všestranný, což ostatně dokazuje i jeho poslední LP. Jeho domovem však vždy byla neúprosná temná a valivá basová linka, doplněná o úderné oldschoolové bicí. 

Producentskou enklávu pak doplní domácí legendy X.Morph a Morebeat, které snad ani netřeba představovat. Ostatní jména na line-upu jsou rovněž ostřílení DJs. Milovníkům neúprosných beatů se jistě zalíbí Ghostbuster a DJ Hrr.nec. O celovečerní rozmanitost se postarají dále CHCKMT, Popelka, CrashMan, P0RNZ a KRU. 

Akce začne již v podvečer a bude se konat venku za Faválem. V případě nepříznivého počasí přesuneme akci do klubu a začneme klasicky večer. V každé případě se v klubu odehraje afterparty až do rána.

Sponzorem akce je jedna z nejlepších domácích značek s CBD produkty, Czech CBD. Jestli se chceš hodit do pohody, nezapomeň si klofnout jeden z jejich produktů.

BASSPROOF (OPEN AIR)
Djs:
KOVEN, DEPHZAC, X.Morph, MOREBEAT, Ghostbuster,
Hrr.nec, CHCKMT, Popelka, CrashMan, Pornz, KRU, Bree


Vstup / Entry: 300 Kč (omezená kapacita)
Start: 17:00
Konec / End : 07:00

Zvuk VOSA sound system, chill out zone, after party

www.facebook.com/events/749751055592026

Vystupující

Koven (GB) – web