Předprodej byl ukončen

Czech Ensemble Baroque Quintet pro Útulek Tibet
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Czech Ensemble Baroque Quintet pro Útulek Tibet

úterý 29.9.2020 od 19:00
Místodržitelský palác, Brno

O akci

Parta hudebníků nesoucí název Czech Ensemble Baroque Quintet se rozhodla uspořádat benefiční koncert pro Útulek Tibet, který pomáhá zvířatům v nouzi. Konat se bude 29. září v 19 hodin v Brně v barokním sále Místodržitelského paláce. Těšit se můžete na krásnou hudbu, hodinu relaxace a snad i na Bětku s Markem, provozovatele útulku, pokud jim to povinnosti dovolí.


Všechny vybrané peníze půjdou na zvířátka. Náklady hradí pořadatelé. 

 

Více informací

ÚTULEK TIBET je soukromý rodinný azyl pro opuštěná a nemocná zvířata. Bětka a Marek Blaškovi se tady společně s dalšími dobrovolníky starají o bezmála 150 zvířat v nouzi. Kromě stovky opuštěných koček a desítky nemocných či hendikepovaných psů u nich najdete i tzv. mini farm senctuary a v ní například slepou kravičku Zuzanku nebo slepice Polívečky zachráněné z velkochovů. Provoz útulku financují z vlastních zdrojů, z příspěvků dárců a z charitativních akcí jako je třeba tato. Průměrné měsíční náklady na provoz útulku jsou 220.000Kč.

CZECH ENSEMBLE BAROQUE QUINTET je pětičlenný vokální ansámbl tvořený mladými sólisty, kteří se specializují na autentickou interpretaci staré hudby. Zabývá se také vokální tvorbou autorů 20. století. Je součástí vokálně instrumentálního tělesa Czech Ensemble Baroque, které je zaměřeno na autentické provádění velkých barokních oratorií, oper a kantát.Těžištěm činnosti Quintetu je zejména madrigalová tvorba a duchovní moteta 17. století.