Předprodej byl ukončen

Webinář: Imunita z pohledu psychosomatiky
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Imunita z pohledu psychosomatiky

čtvrtek 11.2.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Tělo a duše a vztah mezi nimi. Existují zákonitosti, o kterých v běžném životě neuvažujeme. A přece nám zásadním způsobem ovlivňují život. Jsou dostupné každému z nás bez ohledu na naše vzdělání. K jejich přijetí vede ochota chápat svět i sebe samé v širších souvislostech. A právě tuto možnost nám nabízí psychosomatika. Psychosomatika jako způsob myšlení, jak zacházet se svým zdravím a jak porozumět svým nemocem. Do světa psychosomatiky nás uvede lékařka Helena Máslová. 

 

MUDr. Helena Máslová bude poutavě vyprávět o tom:

– co je a co není psychosomatika

– jak nás ovlivňují vztahy a prostředí ve kterém žijeme 

– co je důležité pro udržení našeho zdraví

– kdo je psychosomatický pacient 

– jak se pracuje s klienty v psychosomatické ordinaci

 

MUDr. Helena Máslová
je lékařka, která se věnuje zejména psychogynekologii, ženskému zdraví a reprodukci z pohledu psychosomatických souvislostí. Je členkou České lékařské komory. Vystudovala 1. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Pracovala na gynekologicko-porodnickém oddělení, na lůžkovém interním oddělení i v léčebně dlouhodobě nemocných. Zkušenosti ze všech těchto pracovišť ji přivedly k psychosomatické a primární medicíně a posléze k založení Centra psychosomatické péče. 

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon                    anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku zakoupíte v den konání        webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem. 

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit         a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen               poslouchat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

                        

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi