Předprodej byl ukončen

Stockfest Pátek - Morčata na útěku, Doktor Doll, ZaHRaDa...
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Rock

Stockfest Pátek - Morčata na útěku, Doktor Doll, ZaHRaDa...

pátek 13.8.2021 od 19:00
Letní areál Dobrohostov, Havlíčkův Brod

O akci

ZAS TEN STOCK!

V magickém prostředí letního parketu v Dobrohostově u Havlíčkova Brodu se chystá již 26. ročník Stockfestu. Program zahájíme skvělým pátečním večírkem. Festivaloví fanoušci patrně ocení šanci ulovit Morčata na útěku.

Vystupující

Morčata na útěku (CZ) – web / web Doktor Doll (CZ) – bandzone ZaHRaDa (CZ) – bandzone Revock (CZ) – bandzone

Více informací

19:00 ZAHRADA (www.bandzone.cz/zahrada)

20:30 DOKTOR DOLL (www.bandzone.cz/doktordoll)

22:30 MORČATA NA ÚTĚKU (www.morcatanauteku.cz)

00:30 REVOCK (www.revock.cz)

***

ZAHRADA - kapela z Třebíče vystoupí na festivalu poprvé a zahájí svou hudbou páteční večírek! Vlasta Zahrádka je třebíčský zpěvák, m.j. frontman kapel Carmen, Pop Killers, CZ Faith no More. Je autorem hudby i textů a momentálně koncertuje se svojí šestičlennou kapelou ZaHRaDa. Band je složen ze špičkových muzikantů; hodinový program vyplní jak Vlastovy úplné novinky, tak starší, osvědčené hity z éry Carmen. Vše v akustické, uchu velmi lahodící, příjemné úpravě. "ZaHRaDa je o mých vnitřních pocitech, který ventiluju skrz hudbu a texty. Dělám to tak celý život, ale až teď jsem se rozhodl jít vlastní cestou. V tomto případě víc akusticky. Poznal jsem ve studiu při nahrávání nových skladeb taky skvělýho člověka a zároveň luxusního kytaristu Apiho (Morava), který respektuje můj styl skládání a pomáhá mým písním vdechnout život."

DOKTOR DOLL - skupina vznikla v roce 2017 ve Žďáře nad Sázavou jako čtyřčlenná a natočila singl My Way a svůj první videoklip. Za vznikem kapely stojí kytarista Karel Sobotka a zpěvák Radim Píbil, kteří spolu léta působili v legendární žďárské kapele Exit a v duu Frankenstein. V roce 2018 posílila sestavu saxofonistka a Doktor Doll dostal nový rozměr. Na jaře roku 2019 vyšlo první album s názvem Do nebe a začaly spanilé jízdy na koncertech po celé republice...

MORČATA NA ÚTĚKU - brněnská rock metalová hudební skupina působící od roku 2004. Sami sebe často označují za Agro-jazz skupinu. Jejich tvorba spočívá v parodování známých českých i zahraničních populárních písniček vlastními vtipnými texty. Skupina se umístila na 29. místě ve známé soutěži Český slavík v ročníku 2007 v kategorii Skupiny. Členové Morčat jsou Yetty (zpěv), Mikesh (kytara), Dejan (baskytara) a Filipínec (bicí). Za svou kariéru vydala skupina devět alb, poslední vydané je z roku 2017 s názvem Di do prdele! Ve svém žánru se Morčata stávají legendou. Pojďte hledat dědu!!

REVOCK - punk-rocková skupina ze Žďáru nad Sázavou. Její existence sahá do roku 2015. O dva roky později vydala své debutové CD s názvem Černá noc. Za pět let existence se Revocku povedlo hrát na nespočtu akcí např. Pelíšek fest, Vysočina fest nebo na Broumovská kytara. Natočila několik klipů. V roce 2018 skupina vydala album Divokej západ a v klipu na stejnojmennou píseň si zahrál také zpěvák ze skupiny Rybičky 48 Kuba Ryba. Skupina svým energetickým vystupováním jistě zaujme širokou škálu posluchačů a vyplatí se na ně počkat do pozdních hodin, kdy si můžete všichni pořádně zapogovat!

***

Lokace: letní parket Dobrohostov (HB) * 49.5422408N, 15.5204717E

Areál letního parketu po dobu akce částečně zastřešen dvěma velkými party stany.

Parkování: v místě, bez poplatku.

Stanování: na travnatém prostoru, který je součástí parkoviště poblíž areálu. Prostor není hlídaný, bez poplatku.

Ubytování v Havlíčkově Brodě a okolí: odkazujeme na dlouhý seznam na stránkách Podzimního knižního veletrhu zde.

***

Vstupné:

250 Kč v předprodeji do 30. 6. 2021

300 Kč v předprodeji od 1. 7. 2021

350 Kč na místě

Dvoudenní vstupné (pátek a sobota):

400 Kč v předprodeji do 31. 12. 2020

500 Kč v předprodeji od 1. 1. 2021

Předprodej na na obchodních místech:

HAVLÍČKŮV BROD - Obchůdek Tulipán, Horní ulice

HUMPOLEC - Městské kulturní a informační středisko

Kompletní informace na www.stockfest.cz.