Předprodej byl ukončen

On-line s čajem - čajový workshop s degustací
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Gastro

On-line s čajem - čajový workshop s degustací

čtvrtek 18.2.2021 od 17:00
Oriental Lounge, Ostrava

O akci

Poznejte chutě a vůně sypaného čaje, nápoje popíjeného po tisíce let. Poznejte jednotlivé čajové sorty a ochutnejte jejich čajové zástupce. Představíme a ukážeme vám pestrý svět čaje, tradiční způsoby jeho přípravy a tvorbu ledových a macerovaných čajů. V závěru celého workshopu bude všem účastníkům umožněno vstoupit do diskuze, kde rádi zodpovíme vaše dotazy.

Workshop je ve formátu ON-LINE skrz aplikaci ZOOM. Účastnit se ho tak můžete odkudkoliv s připojením k internetu! Vybrat si můžete ze třech variant: 1) chci se jen dívat, 2) chci se dívat a zaslat čaje na přípravu a 3) chci se dívat, zaslat čaje na přípravu a skripta k tomu. 

Pokud si vyberete možnost s přípravou čaje nebo i se skripty, vše vám před on-line workshopem zašleme na vaši adresu. Objednávat ji můžete nejpozději dva dny před začátkem workshopu, poté již čaje nestihneme včas doručit. Cena varianty se zasláním čajů a skript je včetně poštovného. Během sledování si můžete všechny nebo jen některé čaje zkusit sami rovnou připravit a ochutnat!

MÍSTO KONÁNÍ:

  • Po zakoupení bude e-vstupenka zaslána na váš e-mail.
  • Odkaz na živé vysílání bude zaslán na váš e-mail v den konání akce a to v 16:30, v tuto chvíli můžete rovnou vstoupit do místnosti. Vypněte si mikrofon a kameru, aby nebyl přednášející rušen. Akce se může zúčastnit max. 100 osob.
  • Přednáška bude probíhat prostřednictvím aplikace ZOOM. Pro dotazy bude ponechán prostor v samotném závěru workshopu prostřednictvím chatu. Bez instalace aplikace do PC (webové rozhraní): Launch Meeting - Join from Your Browser - Your Name (jméno, přezdívka) - zatržítko + hádanka - Join. S nainstalovanou aplikací v PC - Spustit aplikaci URL: Zoom Launcher. Podporované operační systémy (doporučené): Windows 7, 8, 8.1 a 10 (Home, Pro,Enterprise). Podporované prohlížeče: Windows - Internet Explorer 11+, Edge 12+, Firefox 27+, Chrome 30+ (doporučený).
  • Více informací: lounge@oriental.cz

Těšíme se na vás!

Čaj představuje druhý nejrozšířenější nápoj na naší planetě. Pokud pro vás představuje neznámý svět nebo se chcete dozvědět něco nového, workshop pod vedením zkušených lektorů vás naučí vše potřebné. Těšit se můžete na informace ze světa čajů, degustace známých zástupců čajových sort a praktické zkušenosti pro přípravu skutečně lahodného čaje.

Workshopem vás provedou Jonáš Vrchovský, který se v čajovém prostředí pohybuje od roku 1999, během té doby proškolil v přípravě čajů personál více než 15 čajoven a podnikl několik cest za čajem na Tchaj-wan a do čínského Yunnanu, a Petr Vrbata, který od roku 2013 vytváří jediný český magazín zaměřený na čaj a čajovou kulturu, je členem České barmanské asociace a její čajové sekce Czech Teatenders a za čajem se vydal na čajové zahrady v Gruzii a ve Švýcarsku.