Předprodej byl ukončen

Webinář: Juraj Karpiš: Jak přežít zlé peníze
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Juraj Karpiš: Jak přežít zlé peníze

středa 17.3.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Není tomu tak dlouho, kdy finanční krize naposled ponořila hlavy bankéřů z Wall Street do smutku a běžné lidi naučila skromnosti. Teď, na prahu nové dekády, jí společnost opět čelí. Pandemie koronaviru ovšem s sebou nepřinesla pouze jistou hrozbu zdravotní a ekonomické krize, ale při jejich nesprávném zvládnutí i hrozbu krize fiskální či měnové. Co to znamená pro ekonomiku našeho státu a jaký to bude mít dopad na naše osobní finance? Dá se ekonomika ozdravit či reformovat? A do čeho se vyplatí v této době investovat? Zjistěte v přednášce ekonoma Juraje Karpiše, jak žít dobrý život i v době zlých peněz! Ve svém webináři nám předestře krizovou mozaiku informací o ekonomické situaci v našem regionu, v eurozóně i ve světě, slabých místech fungování dnešního finančního systému, ale i peněžní evoluci a budoucnosti kryptoměn.

 

Juraj Karpiš ve svém webináři vysvětlí:

- aktuální ekonomickou situaci doma v eurozóně a ve světě

- základní principy osobních financí

- co jsou zlé peníze a jaké jsou jejich efekty

- vztah zlých peněz a finanční krize

- jak bude vypadat ekonomika po tom, co skončí masivní fiskální a monetární              stimulace

- proč rostou akcie

- jaká jsou největší rizika pro ekonomiku a finanční systém během následujících let

- praktické rady, jak předcházet negativním dopadům zlých peněz na osobní finance

- co je bitcoin a jak probíhá evoluce peněz

 

Mgr. Juraj Karpiš

je ekonomický analytik a spoluzakladatel think tanku INESS. INESS - Institut ekonomických a společenských analýz působí od ledna 2006 a v současnosti je médii nejcitovanějším ekonomických think-tankem na Slovensku. Juraj Karpiš ukončil Fakultu managementu UK v Bratislavě se specializací na finanční management. Předtím, než začal působit v INESS, byl zaměstnaný v komerčních finančních institucích v zahraničí a na Slovensku. Zaměřuje se na monetární politiku, veřejné finance a zdravotnictví. Je členem Klubu ekonomických analytiků, byl členem Kolegia ministra financí SR Ivana Mikloše. Radí politickým stranám, zájmovým a investičním skupinám. V rámci dlouhodobé specializace na fungování finančního systému sledoval a komentoval krizové dění, čímž přispěl k ekonomickému vzdělávání na Slovensku. Časopis .týždeň ho označil za osobnost roku 2011. V roce 2015 vydal ekonomický bestseller „Zlé peniaze – sprievodca krízou“, v únoru 2021 mu vyšla další kniha „Ako na zlato – praktický sprievodca sporením v zlate“. Vydává online časopis „Zlé peniaze, dobrý život“. Je členem krizového ekonomického štábu ministra financí SR.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo        notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání          akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a       klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                   poslouchat. 

— Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem      internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde                    registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám               bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/OtazkyOdpovediCZ