Předprodej byl ukončen

V síti - Autokino na Cihelně
KINO / PROJEKCE / Film

V síti - Autokino na Cihelně

pátek 9.4.2021 od 20:00
Autokino na Cihelně, Svitavy

O akci

Autokino najdete v areálu Cihelny Svitavy (Hálkova 2138/10, Předměstí, 568 02 Svitavy). Cena vstupenky je jednotná: 200 kč za automobil (předprodej končí v 19:00, poté lze vstupenky zakoupit pouze na místě). Samotný areál se otevírá hodinu před začátkem promítání. Prosíme všechny účastníky, aby přijeli s dostatečným předstihem.

V areálu bude obsluha, která vám ukáže, kam máte zaparkovat. Buďte prosím trpěliví a ohleduplní k ostatním.

K dispozici bude i občerstvení (červená maringotka Kavárny v parku), mobilní toalety a odpadkové koše

Jak naladím zvuk? Na autorádiu si naladíte FM frekvenci 96,7 MHz. Pokud nemáte v autě rádio nebo se bojíte o baterii, můžete použít mobil s připojenými sluchátky. Stačí si stáhnout funkční aplikaci, která chytá FM signál.

Co mám dělat po skončení promítání? Areál prosíme opouštějte ihned. Obsluha při odjíždění už auta nijak nekoriguje.

 

ČR 2019 • 90 min • režie: Barbora Chalupová, Vít Klusák • od 15 let • dokument • 

3 herečky, 3 pokojíčky, 10 dní a 2458 sexuálních predátorů. Experiment, který naléhavým způsobem otevírá tabuizované téma zneužívání dětí na internetu. Tři zletilé herečky s dětskými rysy dostávají za úkol prostřednictvím falešných profilů na sociálních sítích předstírat, že je jim 12 let. Ve věrných kopiích dětských pokojíků, postavených ve filmovém ateliéru, chatují a skypují s muži všech věkových kategorií, kteří je na netu vyhledali a oslovili. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex prostřednictvím videohovoru, posílá fotografie svých přirození, odkazy na porno nebo se dívky dokonce pokouší vydírat. Dokumentární film vypráví strhující drama těchto tří hrdinek alias „dvanáctiletých dívek“ od castingu až po osobní schůzky, kde se s predátory setkávají tváří v tvář pod dohledem ochranky a šesti skrytých kamer. Predátorské taktiky se tak obracejí proti svým strůjcům a z lovců se stávají lovení.

 

Pořadatel

Středisko kulturních služeb města Svitavy

www.kultura-svitavy.cz