Předprodej byl ukončen

Webinář: Život se vztahovým predátorem
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Život se vztahovým predátorem

sobota 10.4.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Jak moc dokáže slovo ranit? Domácí násilí nemusí být doménou fyzična, modřin, facek a kopanců. Má i jiné podoby, skryté, nejasné, anebo postupné. Citové vydírání, výhrůžky, ponižování, výstupy ze žárlivosti, izolace od rodiny a přátel, odepírání životních potřeb, kodependence či stalking jsou problémy osob, jež padly do emoční pasti predátora. Takovýto člověk často svou skutečnou podstatu skrývá, svému partnerovi nasazuje „růžové brýle“ a psychologicky ho týrá, dokud z něj nezůstane prázdná lidská schránka bez ambicí, chuti do života nebo jakéhokoliv sebevědomí. Vztah s predátorem zanechá na oběti dlouhodobé zdravotní následky, hluboké psychologické trauma a může vést až k myšlenkám na sebevraždu. Dá se ale takovéto chování odhalit včas? Jak rozeznat vztahového predátora a jak se mu bránit? Jak identifikovat oběť psychického násilí? Kde hledat pomoc a na koho se obrátit? Odhalte podstatu tohoto celospolečenského problému v osvětové přednášce! Kriminální psycholog Ondrej Kubík nám ve svém webináři poskytne ucelený pohled na problematiku psychického násilí, objasní rozdíl mezi manipulátorem, psychopatem a predátorem a přiblíží odlišnosti v predátorské povaze mezi muži a ženami.

 

Ve webináři se dozvíme:

- co je to psychické násilí

- jaký je rozdíl mezi manipulátorem, psychopatem a predátorem

- jak se psychopat chová ve vztahu

- jak nejčastěji manipuluje žena a jak muž

- jaké jsou psychické a fyzické dopady týrání na jeho oběť

- jak zavčas odhalit predátorské chování

- jaké možnosti pomoci má oběť psychického týrání

- jak vnímají psychické týrání rodiče děti

- co vyroste z dětí, pokud je jeden z rodičů psychopatickou osobností

 

Mgr. et Mgr. Ondrej Kubík, PhD

je slovenský kriminální psycholog, právník a bezpečnostní analytik. Kubík je uznávaný expert na psychologické posuzování věrohodnosti, vyšetřovací a kriminální psychologii, psychologii práva, psychologii propagandy, psychologii extrémismu, technologii propagandy a psychologii informační bezpečnosti. Víc jak deset let působil jako odborný konzultant Policejního sboru – kriminální psycholog na účely psychologického posuzování věrohodnosti výpovědí svědků, podezřelých a obviněných. V současnosti se zabývá problematikou psychologie manipulace lidského chování, psychologií propagandy a extrémismu, experimentální a provokační propagandou a technologií informační války v kontextu mezinárodního práva ozbrojených konfliktů a mezinárodního práva informační bezpečnosti.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                                 telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické             vybavení. 
— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes           který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání         akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a       klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                   poslouchat.  
—  Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve                 vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde         registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:
— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude      k dispozici po dobu 30 dní.
— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
— Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovede na často kladené otázky nájdete tu: 

bit.ly/OtazkyOdpovedeSK