Předprodej byl ukončen

Webinář: Základní chyby a omyly v našem rozhodování
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Základní chyby a omyly v našem rozhodování

úterý 13.4.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Schopnost udělat správné rozhodnutí není jen uměním, ale i exaktní vědou. Vždy, když stojíme před významným, ale i úplně banálním rozhodnutím, má naše hlava totiž také na výběr. Jednou možností je poslechnout myšlení rychlé, intuitivní, emocionální. Druhá možnost je aktivovat posuzování pomalé, váhavé a logické. Jaké faktory ovlivňují tuto volbu? Zhoršuje nebo zjednodušuje široká škála možností naši schopnost rozhodnout se? Kdy můžeme a kdy naopak rozhodně nesmíme důvěřovat své intuici a jaký vliv má na naše rozhodování typologie osobnosti? Zažijte přednášku, jež změní způsob, jakým přemýšlíme o myšlení! Populární psychiatr Cyril Höschl ve svém webináři poutavě přiblíží celosvětově známé učení Kahnemana a Tverského, vysvětlí techniky ovlivňování volby a objasní konkrétní příklady jednotlivých faktorů, pravděpodobnostních výpočtů a různých zkreslení, jež postihují naše rozhodování.

 

Prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc., FRCPsych.

je český psychiatr, popularizátor vědy a vysokoškolský pedagog. Po sametové revoluci byl prvním svobodně zvoleným děkanem 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy (1990-1997) a v období 1997-2003 poté působil ve funkci proděkana pro reformu studia a zahraniční styky téže fakulty. Od roku 1990 do roku 2014 byl ředitelem Psychiatrického centra Praha a do roku 2011 také působil jako ředitel Centra neuropsychiatrických studií v Praze. V letech 2007-2008 působil ve funkci prezidenta Asociace evropských psychiatrů, v období 2008-2009 poté v pozici prezidenta Evropské federace lékařských akademií (FEAM). V letech 2004-2011 byl předsedou České lékařské akademie. Je ředitelem Národního ústavu duševního zdraví.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde