Předprodej byl ukončen

Mr. Lovo – ONLINE párty
KONCERT / ONLINE / TANEČNÍ PARTY / ZÁBAVNÍ PARK / Hudba

Mr. Lovo – ONLINE párty

sobota 24.4.2021 od 19:00
Kulturák NMnM, Nové Město na Moravě

O akci

Další on-line stream z Kulturáku je tady. 

Odkaz na Youtube zde: https://youtu.be/d4zwMAB4tIA

Facebook zde: https://fb.watch/541aicTck7/

Kapela, která původně hrála jenom převzaté písně jazzových velikánů se nyní zanořuje čím dál více do vlastní tvorby, které začíná být kolonka jazz trochu malá. Proto se těšte na fusion nejen moderního jazzu, ale také funku lehce ovoněného náladou 80. let a další nálady, které ani sama kapela kolikrát neví kam přesně zařadit. Nechte se tedy překvapit, kam se všude podíváme s Mr. Lovo.
Klavír, syntetizátor – Martin Poledna Kytara – Láďa Výmola Basová kytara – Petr Petřek Saxofon, klarinet, syntetyzátor – Petr Venkrbec Bicí – Libor Orel jr.

Více informací

Nejen že si užijete parádní muziku ale navíc si můžete pozvat K bar přímo domů. Pro rozvoz nás můžete kontaktovat přes Facebook (objednávku napište do zprávy) nebo na telefonním čísle 775 144 277. Rozvážet budeme po Novém Městě na Moravě v den koncertu od 18:00 do 21:00 hodin. Objednat si můžete třeba drink, nebo pivo nebo….

Vstupné je dobrovolné. Zakoupit vstupenku a přispět na koncert je možné v síti SMS Ticket. Můžete si vybrat z několika cen vstupenek. Vstupenek si můžete zakoupit libovolné množství v libovolných cenových relacích. Je to jen na Vás  …

Pořadatel

Novoměstská kulturní zařízení