Předprodej byl ukončen

Webinář: Jak řešit konflikty s dětmi
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Webinář: Jak řešit konflikty s dětmi

úterý 18.5.2021 od 19:00
Live stream, Online

O akci

Méně hádek, méně bojů, méně zuřivých scén, lží a následných trestů. To je snem každého rodiče, který by si za dennodenní zvládání projevů nejrůznějších dětských emocí, od hněvu a frustrace až po zklamání a zoufalství, často zasloužil Nobelovu cenu za mír. Dá se přenést do vztahu s dítětem víc harmonie, a přitom se vyhnout přílišným ústupkům? Jak naslouchat potřebám dětí tak, aby byly ochotné s rodičem otevřeně hovořit? A jak s nimi hovořit tak, aby byly ochotné naslouchat? Jak pomoct dítěti přistupovat k vlastním problémům kreativně a s ohledem na druhé? Poznejte principy efektivní výchovy a naučte se řešit konflikty tak, aby nikdo nezůstal poražený! Psychoterapeut a lektor komunikačního programu „Parent Effectiveness Training“, Jan Vávra, nám v informativním online semináři srozumitelně a názorně přiblíží postupy, jak komunikovat s dětmi, posílit spolupráci v rodině a řešit problémy efektivně a hlavně společně.

 

Mgr. Jan Vávra

je psychoterapeut, andragog a certifikovaný lektor komunikačního programu "Parent Effectiveness Training”. Od roku 2009 působí v soukromé poradenské praxi, kde se věnuje klientům individuálně, skupinově, ale i prostřednictvím seminářů a kurzů. Je absolventem andragogiky na Filozofické fakultě Karlovy univerzity a systematického čtyřletého výcviku v Gestalt terapii. V současnosti se zabývá vzděláváním rodičů a učitelů a empatickou komunikací s dětmi. Je zástupcem Gordon training international pro Českou republiku a Slovensko a spoluautor kurzu a podcastu Rodičovská posilovna s psycholožkou Ivanou Štefkovou a online kurzu Rodičovství jako cesta (s dětskou psycholožkou a manželkou Alenou Vávrovou).

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                  telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické        vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání  akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen        poslouchat.  
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve          vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde