Předprodej byl ukončen

Program na záchranu mužů
DIVADLO / FESTIVAL / Představení / Gastro

Program na záchranu mužů

středa 11.8.2021 od 20:30
Panelka, Luleč

O akci

Možná to nikdo neví, a nejspíš je to tak dobře, protože projekt je tajný. Jistá část vědecké veřejnosti se totiž domnívá, že muži melou z posledního. Že se na rozdíl od komunikativních a flexibilních žen do moderního světa prostě nehodí. Nedokáží se přizpůsobit.

Muži mají čím dál míň možností se předvést a něco velkého vykonat. Jejich svaly a pěsti dnes zastupují všelijaké stroje. Severní i Jižní pól jsou dobyty – i vše ostatní na této planetě. Nikoho není třeba chránit před divokou zvěří, protože ta již neexistuje. Muži opouštějí své tradiční pozice. Některé indicie dokonce připouštějí, že degenerují. Propadají trudnomyslnosti a zmaru. A to je škoda.

Vznikl tajný program na záchranu mužů. V Národním ústavě duševního zdraví v Klánovicích u Prahy jsou s ním nejdál. Pojďme se podívat do sexuologické laboratoře SL2, jaké programy na záchranu mužů se jim zatím podařilo vyvinout.

Napínavá komedie s překvapivým koncem.
 

  • Hrají: Roman Zach a Sandra Nováková
  • Scénář a režie: Luboš Balák
  • Dramaturgie: Adéla Vondráková
  • Výtvarná spolupráce: Andrea Králová
  • Produkce: Monika Tanečková


(Divadlo Komediograf a Divadlo na Fidlovačce)

Více informací

Divadelní hra se uskuteční v areálu restaurace Panelka Luleč. K této příležitosti připravujeme speciální divadelní menu, kterým se Vám budeme snažit zpříjemnit celý zážitek a návštěvu Panelky ještě o něco více. O hladu ani žízni Vás přece nenecháme.

Doporučujeme dorazit alespoň hodinu před startem, ať si vyberete Vám vyhovující místa k sezení a stihnete se na sledování hry i posilnit.

Všechny kulturní akce, které se na Panelce odehrávají, realizujeme bez dotací a grantů, proto budeme moc rádi za jakoukoliv formu podpory. A to počínaje zakoupením vstupenky až po vypití deseti piv a litru vína. :)

Děkujeme za podporu a těšíme se na Vaší návštěvu,
kultuře zdar a za Panelku Vám přejeme příjemně strávený večer.

Šárka + Ondřej


Za support děkujeme vyškovské firmě TRASKO!