Předprodej byl ukončen

Hodinářův učeň - Autokino na Cihelně
KINO / PROJEKCE / Film / Děti

Hodinářův učeň - Autokino na Cihelně

sobota 12.6.2021 od 21:00
Autokino na Cihelně, Svitavy

O akci

Autokino najdete v areálu Cihelny Svitavy (Hálkova 2138/10, Předměstí, 568 02 Svitavy). Cena vstupenky je jednotná: 200 kč za automobil (předprodej končí ve 20:00, poté lze vstupenky zakoupit pouze na místě). Samotný areál se otevírá hodinu před začátkem promítání. Prosíme všechny účastníky, aby přijeli s dostatečným předstihem.

V areálu bude obsluha, která vám ukáže, kam máte zaparkovat. Buďte prosím trpěliví a ohleduplní k ostatním.

Jak naladím zvuk? Na autorádiu si naladíte FM frekvenci 96,7 MHz. Pokud nemáte v autě rádio nebo se bojíte o baterii, můžete použít mobil s připojenými sluchátky. Stačí si stáhnout funkční aplikaci, která chytá FM signál.

Co mám dělat po skončení promítání? Areál prosíme opouštějte ihned. Obsluha při odjíždění už auta nijak nekoriguje.

 

ČR 2019 • 102 min • režie: Jitka Rudolfová • Pohádka • 

Nad kolébkou novorozeného Urbana stojí tři sudičky: dva dobří duchové osudu mluví o bohatství a lásce, zlá sudička o chudobě a nekonečných strastech. Čí sudba bude silnější? Z Urbana se brzy stává sirotek, kterého se ujme lakotný mistr hodinář a vezme ho do učení. Když Urban dospěje, zamilují se do sebe s hodinářovou dcerou Laurou a svatba je na spadnutí. Mistr proto pošle svého učně do světa s úkolem hledat bájné hodinky, které umí varovat před smrtí. Nikdo neví, jestli hodinky vůbec existují, ale pokud je Urban nepřinese, Laura se jeho ženou nikdy nestane. Hodinářův učeň se tedy vydává na dalekou cestu plnou překážek a úkolů, které musí překonávat statečností, hodinářským umem a dobrým srdcem. Láska k milované Lauře ho žene vpřed, zatímco v patách má své tři sudičky, dvě pomáhají a jedna škodí.

Pořadatel

Středisko kulturních služeb města Svitavy

www.kultura-svitavy.cz