Předprodej byl ukončen

Webinář: Vývin citových vztahů od narození do dospělosti
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Vývin citových vztahů od narození do dospělosti

úterý 22.6.2021 od 19:00
Live stream, Online

O akci

Každý z nás se rodí do sítě určitých vztahů a ať už chceme nebo ne, na jejich kvalitě záleží nejen to, zda přežijeme do dospělosti, ale i to, jaká z nás bude osobnost. Způsoby, jimiž se vyrovnáváme se stresem, regulujeme úzkosti nebo navazujeme nové vztahy a vychováme další generace z velké části pramení z přežitků, které nám naši nejbližší připravili během dětství a dospívání. Které charakterové črty a modely chování však ve skutečnosti přebíráme z rodinných vztahů? Dá se vymanit z bludného kruhu rodinné toxicity? Jaké zážitky neoddělitelně patří k naplněnému dětství? Může mít na povahu dítěte vliv i vztah s matkou před narozením? Poznejte formativní úlohu blízkých rodinných vztahů! Psychoterapeut a psychiatr pro děti a dospívající, Peter Pöthe, ve své fascinující online přednášce přiblíží nejdůležitější zážitky, které vznikají ve vztahu dítěte a matky a také významné události, které už dospělý člověk zažívá ve vztazích s blízkými osobami v průběhu celého života. Společně se také podíváme na to, jak citové vztahy s nejbližšími osobami ovlivňují růst našeho mozku a úroveň našeho psychického a tělesného zdraví.

 

MUDr. Peter Pöthe

je psychoanalyticky orientovaný psychoterapeut a psychiatr pro děti a dospívajících. Od roku 1999 působí v soukromé praxi v Praze. Je autorem několika odborných monografií a článků. Učí dětskou psychoterapii v ČR a SR. Dlouhodobě se věnuje léčbě a ochraně traumatizovaných a znevýhodněných dětí.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde.