Předprodej byl ukončen

Magický svět snů - webinář on-line s Janou Barylov
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Magický svět snů - webinář on-line s Janou Barylov

středa 30.6.2021 od 19:00
Zoom, Online

O akci

  • Magický svět snů
  • Když spíme putuje náš duch nevázaný na čas a prostor neomezeně jinými dimenzemi, vnímá a tvoří budoucí situace v našem životě. Tenhle svět je původně součástí našeho života a silně ho ovlivňuje.
  • My se společně „vědomě“ vydáme do tohoto magického světa snů, ve kterém je všechno možné.
  • Zoom on-line, je třeba mít předem staženou aplikaci Zoom (zdarma) v den akce přijde sms a link na připojení.

 

Jana Barylov nejenom, že je „srdcem i duší“ detective profiler ve Švýcarsku, ale umí komunikovat s lidmi, které zná jen z vyprávění nebo z fotografie, je jedno zda jsou mezi živými, stejně tak umí komunikovat i se zvířaty a přírodou. Její schopnost cestovat časem a prostorem pomáhá porozumět situacím, vztahům a nám samým. Jde přímo k podstatě bez nějakých zbytečných odboček, které často blokují náš proud života. Má za sebou několik úspěšných seminářů, workshopů, velké množství individuálních rozhovorů a terapií. Pokračovatelkou Kuby metody. S panem Clemensem Kubym úzce spolupracuje a je jeho tlumočnicí v České republice.

„NE neexistují“, říká Jana Barylov, vše „JE“ každý okamžik, který se kdykoliv odehrál existuje věčně uložený ve své odpovídající sféře tak jako každá naše myšlenka, slovo, které jsme kdy vyslovili, pocit a náš čin. Jedno, jestli to bylo včera nebo před mnoha tisíci lety. Každý člověk může cestovat časem a prostorem, pozorovat a vnímat, co se kde děje, možnosti jsou nekonečné. To co umím, není nic extra, žádný zázrak, spíš naopak. TO je standartní vybavení každého z nás. TO umíš taky a většinou ještě o hodně víc, protože Ty máš individuální zájmy a záliby a Ty určíš, kam Tě to táhne a co Tě zajímá.

Já sama sebe vnímám spíše jako takový ukazatel u Tvé cesty životem, který Tě nasměruje sám k sobě, k Tvému vlastnímu bohatství, možnostem, které se nachází v Tobě. Nebo Tě vezmu krátce za ruku a otočím Tě jiným směrem, směrem k Tobě, když hledáš to vše, co v sobě nosíš mimo Tebe. Pouze zrcadlím Tvé vlastní síly, vlohy a moc.“ J. B.

balcon.cz/program/webinar-s-janou-barylov-26-5-2021/