Akce byla zrušena

Ženská síla v tvořivosti
PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Ženská síla v tvořivosti

sobota 11.9.2021 od 12:30
Zámecký park, Slavkov u Brna

O akci

Přijďte společně otevřeně sdílet v bezpečném prostoru. 

V průběhu dne se budete moci inspirovat rozhovory se šesti ženami. Každá z nich je jiná, ale přesto všechny stojí ve své síle, tvoří a jsou úspěšné. 

- Vlastina Svátková (herečka, spisovatelka) a Eva Salvatore Burešová (herečka a zpěvačka)

- Marie Lebeda (zpěvačka, spisovatelka a tvůrkyně háčkovaných topů) a Linda Asha (terapeutka, léčitelka, tanečnice)

- Martina Kozlíková (podnikatelka a kadeřnice) a Eva Hájková (podnikatelka a výživová poradkyně)

Váš osobní rozvoj budete moci podpořit terapeutickou prací s hlasem díky workshopu s Pavlou Fendrichovou (učitelka zpěvu) a prací s tělem, africkým tancem, díky workshopu s Lindou Ashou (terapeutka a tanečnice).

Po celou dobu minifestu si můžete užít dobré jídlo, pití, kávu a víno. Budete si moci uplést věneček z čerstvých květin (Pugetka), vytvořit náramek z léčivých krystalů (Deux Chouettes) nebo se nechat nalíčit přírodní dekorativní kosmetikou (Lotos Beauty). 

Náš společný čas nám zpříjemní krátký minikoncert skupiny Voxel. Dvakrát si budete moci vyzkoušet vedenou relaxaci v našem relaxačním koutku.

Věřím, že si náš společný čas užijeme a vy si domů odnesete jiskru změny a transformace, kterou vám toto naše společné zastavení a zakotvení rozdmýchá.

Velmi se  na vás těšíme.

 

S láskou tým WM

KONTAKT: info@womens-talks.com

 

Více informací

Kdo jsem? Je jedna z nejzákladnějších a nejdůležitějších otázek, které si všichni, minimálně jednou za život, položíme. Pokud se odvážíme nahlédnout hlouběji, potkáme se s tvořivou ženskou energií, která poklidně dřímá v každém z nás a čeká tak dlouho, než ji objevíme. Tento zdroj veškeré krásy, světem oplývající, aktivujeme svou pozorností a odvahou. 

 

Jak tvoří ženy, které toto kouzlo v sobě dokázali probudit? Pojďme společně otevřeně sdílet, navzájem se inspirovat, podporovat a rozkvétat.

 

Toto je totiž cesta ženské síly. Společná tvorba, podpora, laskavost a síla.

 

Heslo Minifestu: KAŽDÉ ZASTAVENÍ JE POČÁTKEM TRANSFORMACE