Předprodej byl ukončen

Horizont Slavičín
KONCERT / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock

Horizont Slavičín

pátek 15.10.2021 od 19:00
KD Sokolovna, Slavičín

O akci

Před 13 měsíci se slavičínská sokolovna zahalila do hluboké pandemie. Ještě před tím, než se tak stalo a tato budova našla využití snad jen jako testovací centrum hostila kapely Horizont a Šamat. Dá se hovořit snad o posledním koncertu v naší republice. Od pondělí 27. září začala totiž platit přísná plošná opatření proti virové pandemii a dál se situace.. to všichni asi známe a je to jedno!

ZAPOMEŇTE NA TO.

Tomuto období je konec! Kapela Horizont se znovu vrací!! A teď sebou tato luhačovická parta bere do sokolovny místní stálici, kapelu OCELOT, pro tu nejlepší atmosféru DJ ViTECHa a hlavně jednu z největších ikon zlínského kraje, legendární kapelu PREMIER. Partička Ocelot má své kořeny v oblasti slavičínska tak silné, že se v místním pivovaru Hrádek jmenuje po ní třináctistupňové pivo. Pánové mají na valašsku známku kvalitní rockové muziky. Včele se skvělým Frantou Šmotkem, famózním zpěvákem, vám tito matadoři představí nejen klasiky od českých rockových kapel, ale také hity od hvězd rocku a metalu z celého světa.

Další z hostů ví úplně přesně, na co myslíte. Jinak přece není možné aby DJ ViTECH, vlastním jménem Víťa Řepa, pustil pecku, která vás zrovna napadla ve vaší hlavě. Své o tom ví návštěvníci minulé akce ve Slavičíně, kde byl taktéž hostem tento showman. Představil se zde jako sympatický chlapík s vytříbeným kusem a flexibilním jednáním. Proto taky zaujímá i tento rok svůj post v line upu koncertu ve slávku.

Poslední jméno na seznamu hostů je snad nejznámější skupina zlínského kraje, která ukázala, že i u nás na valašsku se píšou celorepublikové hity. Nemůže to být nikdo jiný, než legendární kapela PREMIER. Tento band snad ani nemusíme představovat. Nesčetně skvělých skladeb, několik kultovních hitů, pro mnohé mladí, pro mnohé symbol punkové kapely. Z nového alba, které brzy spatří světlo světa můžeme zmínit například skvělý singl “Na sedm jihů”, ovšem názvy hitů jako Nejsi, Na popel, Hlasolamy, či snad největší hitovka “Hrobař” takřka zlidověly. PREMIER patří mezi stálice naší rockové scény a do Slavičína zavítá po dlouhých 2 letech.

Přijďte se bavit po dlouhé “pandemipauze” a dát si pořádnou dávku rocku! BUDE TO TOP A TO HLAVNĚ POKUD DORAZÍTE. VSTUP: Předprodej: 1. vlna: 119,- 2. vlna 149,- Na místě 199,-

Vystupující

Horizont (CZ) – web / fb Ocelot (CZ) – fb Premier (CZ) – web