Akce byla zrušena

Los Fastidios + Rozpor + Kultra!
KONCERT / Hudba – Punk

Los Fastidios + Rozpor + Kultra!

pátek 26.11.2021 od 20:00
Vesmír, Vsetín

O akci

LOS FASTIDIOS

O této street punkové partě hrající punk – ska – Oi! z italské Verony by se dala napsat kniha.Partička kolem Enrrico (jediný stále hrající zakládající člen skupiny a šéfík vydavatelství KOB records) si od roku 1991 do dnešních dnů prošla mnohými změnami v sestavě,odehráli nespočet koncertů po celém světě s veličinami punku a OI!  jako Angelic Upstarts, The Oppressed, Rancid Cock Sparrer,Business, Slackers, 999, Undertones, UK Subs, Vibrators, Subhumans, Dr Ring Ding, Bouncing Souls, Movement,Mad Sin, Real Mc Kenzies, Klasse Kriminale, Mr Review, Stage Bottles, 8°6 Crew, Goldblade, Brigada Flores Magon, Gbh, Oxymoron, Antinowhere League, Cramps, Stranglers, Argies, Lurkers, Splodgenessabounds, Buzzcocks, Ska-P a mnoha dalšími.

V současnosti hraje The Los Fastidios poctivý melodický streetska&punk ovlivněný britským 80’s zvukem typickým pro Punk-Oi!To vše okořeněno špetkou reggae, rock'n'rollu a hardcoru.

Současná sestava:

Enrico– Zpěv

Filippo "Bibol" - kytara / zpěv

Ciacio – basová kytara / zpěv

Nicolo' "Baccheta"- bicí

ElisaDixan – zpěv

Band | Los Fastidios

 

ROZPOR

Kluci z Bratislavy  jsou součástí slovenské punkové scény již 17 let a drtí chytlavý angažovaný punk  jemně říznutý Oi!Kapela si jede svůk osobitý styl a zvuk.To nejlepší na nich ovšem je fakt,že textová stránka je doslova přetavena v činy kapely,které vyvolávají po zásluze zdravý respekt a uznání.Ostatně znáte nějakou jinou kapelu,která se sebere o odehraje turné v romských osadách na východě slovenska nebo se přímo zapojí do kampaně na záchranu slovenských vlků?

ROZPOR | Organizovaný punk

 

Kultra!

Kámoši z Rožnova pod Radhoštěm,kteří to válí s přestávkami již od roku 1993 a je tedy letitou stálicí české D.I.Y. scény.Kluci valí melodický mix punku,thrashe,popu a drum'n'bass.Tahle trojka umí skvěle rozhýbat publikum svou energií a chytlavýma válema.Jo a jen pro pořádek jsou vlastně 4.Posledního člena jen slyšíte,protože je pně naprogramován a nutno dodat,že skvěle.

KULTRA! (bandcamp.com)

Více informací

Line up:

20.30 - 21.20 KULTRA!

21.40 - 22.30 ROZPOR

22.45 - ???? LOS FASTIDIOS