Předprodej byl ukončen

KOM!KS (warehouse party & street art exhibition)
KONCERT / Hudba – Elektronika

KOM!KS (warehouse party & street art exhibition)

pátek 25.7.2014 od 17:00
Podnik, Praha

O akci

KOM!KS vznikl jako urbanistický hudebně kulturní projekt, zaměřený na současnou elektronickou scénu a mladé umělce z různých sfér současného umění od pop-art, komiks, klasickou malbu, fotografii, street art, vjing přes interaktivní počítačové animace a design.

Druhý díl party Komiks se uskuteční v pátek 25. července v Praze v prostorách Chemistry Gallery a v novém klubu Podnik (ex Divus). Denní program nabídne mnoho uměleckých aktivit, výstav a rozmanitý hudební doprovod jak v prostorách známé galerie Chemistry, tak venku na ulici formou open-air happeningu.


Výstava se ponese v duchu pop-art, komiks a street art a návštěvníci budou moci sledovat živě proces tvorby uměleckých děl, graffiti a streetartu. Naším cílem je přiblížit mladým lidem současné umění a street art, který čerpá inspirace z měst jako je New York, Berlín a Londýn. Přislíbenou účast máme například od Tomáš Němec, Jan Mikulka, Michal Ožibko, Jan Uldrych, Zdeněk Trs, Aleš Brázdil, Jakub Hubálek, Alžběta Josefy a mnoho dalších streetartových umělců.


Nedílnou součástí celé akce bude večerní párty, která proběhne ve vnitřních prostorách podniku Divus (nyní Podnik). Toto ojedinělé místo nyní zaštiťuje Ondrej Kobza, který je známý pro své kulturně laděné aktivity jako Piána Na Ulici a pražská Náplavka. Hudební lahůdkou bude elektronický producent a dj Patrick Topping, současný objev roku elektronické scény. Je zástupce slavného labelu Hot Creations, který táhne současnou scénu. Skladby Patricka Toppinga vedou hitparády taneční elektronické muziky, podporuje je Pete Tong na BBC Radio 1.