Akce byla zrušena

MarketingON#8
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Byznys / Profesní

MarketingON#8

čtvrtek 25.11.2021 od 17:00
Garage, Ostrava

O akci

Setkání marketingových nadšenců a dalších příznivců oboru proběhne již poosmé pod záštitou digitální agentury [Advisio]. Po minulém ročníku, který se netradičně konal online, se na vás opět těšíme osobně a navíc v novém stylovém prostředí Garage Clubu. Přijďte jen tak pobýt, naslouchat i diskutovat.
Jo, občerstvení, networking i nějaká ta zábava bude!


3 špičkoví řečníci + 3 inspirativní přednášky = jedno odpoledne


Jaké řečníky si poslechnete tentokrát? To už brzy zjistíte!

Aneta Martinek - Aneta je COO a spoluzakladatelka společnosti a stejnojmenné skupiny #HolkyzMarketingu, která má momentálně přes 29 tisíc členů po celém světě. Ve firmě, která ženám pomáhá prosadit se ve vysokých funkcích, zastřešuje její celkový rozvoj, vytváření a řízení projektů i business strategií. Je hrdá mileniálka a šíří girl power.

Honza EmlerHonza pomáhá lidem plnit sny. Nejen prostřednictvím motivačních diářů Doller [zamilovalo si je přes 140 tisíc spokojených zákazníků z řad veřejnosti i firem], ale i vzdělávacími webináři osobního rozvoje a dalšími plánovacími produkty, o které se značka rozrostla.

Jiří Nečas - Jiří pomáhá společnostem v rychlejším růstu prostřednictvím budování značky, PR, komunit, týmů i firemní kultury. Je Google Certified Trainer pro Entrepreneurship a podílel se na rozvoji Google Digitální garáže. Pomáhal se škálováním rychle rostoucích technologických firem Productboard a Kiwi.com.


Nenechte si tuhle událost ujít!

Více informací

Než nám přislíbíte účast, mrkněte na GDPR formalitky.