Předprodej byl ukončen

#suHR webinář: Řízení kulturních změn v organizacích
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Byznys / Profesní

#suHR webinář: Řízení kulturních změn v organizacích

čtvrtek 14.10.2021 od 18:00
Zoom, Online

O akci

Řízení kulturních změn v organizacích

Technologie hrají v dnešní době naprosto zásadní roli v úspěchu veškerých oblastí lidské činnosti. Toto klade zcela nové nároky na to, jak řídíme naše firmy, ale především to, jak pracujeme s lidský potenciálem. Technologie nahradí spoustu „nudné“ práce tak, abychom mohli využívat více toho, co dělá lidi lidmi. To však na nás také klade nové pracovní výzvy a to, jak formujeme firemní a pracovní kulturu ve firmách. Představíme si inspiraci, autory a zdroje o tom, jak budovat firemní kulturu, která jde naproti inovacím a novým technologiím a zároveň detailně projdeme metodiku řízení změny od Johna P. Kottera.

 

Co se na webináři dozvíte? 

  • Jak se v současné době mění vliv technologii na způsob práce
  • Proč je zásadní, aby organizace hledaly nové synergie mezi technologií a kulturou
  • Jak budovat kulturu, která jde naproti inovacím a novým technologiím
  • Metodiky řízení změny

 

O řečníkovi:

Jakub Jan Kučera

Vystudovaný marketér, projektový manažer a donedávna Chief People Officer v Revolgy. Posledních 5,5 let se věnuje transformačním projektům spojujícím cloudové technologie s adopcí těchto nástrojů do kultury a businessových procesů organizací. Mezi klienty, které konzultoval, patří například Ukrajinský úřad vlády, Vietnamský Homecredit, dceřinná organizace OSN UNOPS, Česká spořitelna, Fincentrum a mnoho dalších napříč Evropou.

 

Těšíme se! 

#suHR tým

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.