Předprodej byl ukončen

HAZED: Lau (HUN) ✦ CT Kidobó (HUN) ✦ SJ Yellow
KONCERT / Hudba – Elektronika

HAZED: Lau (HUN) ✦ CT Kidobó (HUN) ✦ SJ Yellow

pátek 15.10.2021 od 21:00
ARTBAR, Brno

O akci

Po více než roce od posledního eventu znovu nasazujeme řetěz a chystáme solidní jazdu. Mnoho věcí se změnilo, náš koncept ale zůstává neotřesitelný: skvělá muzika, nová producentská i DJ jména, navajbené atmo, mlha a rave jak ve zlatých devadesátkách. Tentokrát představíme dvojici nejvýraznějších talentů budapešťského undergroundu v české premiéře.

Více informací

CT KIDOBÓ ✦ Zone ✦ Farbwechsel ✦ Dalmata Daniel ✦ Budapešť ✦ HUN

㋡ https://soundcloud.com/ctkidobo

DJ a producent již dekádu experimentující se zvukovými vlnami a elektronickou hudbou. Pod pseudonymem Das Model vydal svůj raný materiál na pařížské značce Mille Feuilles a okamžitě si získal podporu velikánů jako Laurent Garnier, Jimmy Edgar nebo Arnaud Rebotini. Jeho zvuk by se dal popsat jako emotivní deep electro s temnými basovými linkami na pomezí hudby a artu. Jeho tracky jsou natolik ovlivněné uměleckými filmy, že sám Kidobó přirovnal svoje poslední EP Impulse & Inhibition vydané na The Hackerově značce Zone ke zvukovému ztvárnění sedmdesátkové delonovské klasiky Polar. Ten feeling je francouzská smyslnost, euforie i zádumčivost, kombinace nostalgie starého electro zvuku v kulisách budoucích měst. Kidobó se ale neomezuje jen na staronové electro, v jeho setech se precizně proplétají linky náladového techna, acidu a nalámaných rave věcí.

 

LAU ✦ Roló FM ✦ Budapešť ✦ HUN

㋡ https://soundcloud.com/laumusikk

DJka, zvuková inženýrka, producentka, členka uskupení Wave Twins a zakladatelka značky Cutoff Agency propagující maďarský hudební underground v zahraničí. Její tracky vyšly na labelech jako Dalmata Daniel, losangeleský GIVE/TAKE, anglický Insert nebo legendární techno-experimenální Exiles. Ve svých DJ setech a live actech intuitivně kombinuje techno, electro, house, breakz nebo UK bass. V mezičase pořádá DJ workshopy a nahrává Rollin' sessions pro budapešťské ROLÓ FM.

 

SJ YELLOW ✦ Ticho nebo techno ✦ Praha

㋡ https://soundcloud.com/sj_yellow

Největší talent. Ohnivý živel. Křehkost a surovost v jednom. Vysokooktanové elektro, breakz, rave, techno a ghetto bass. Explozivní energie, 4:00 ráno, dancefloor na jedné vlně, kopák půlí prostor a tahle magie se vylévá z nejhlubších kořenů! Howgh!

 

HAZE BOYS ✦ Threads ✦ HAZE ✦ Brno

㋡ https://hearthis.at/haze-movement/

Další akce pořadatele

Puding Pani Elvisovej + Pondělníci - 4. května od 20:00, ARTBAR, Brno

prazdniny | Nature Trip (UK) | Iggy Mayerov - 8. května od 19:00, ARTBAR, Brno