Předprodej byl ukončen

Riddikulus!
DIVADLO / Představení

Riddikulus!

pondělí 8.11.2021 od 19:00
Dům Kultury města Ostrava - DKMO, Ostrava

O akci

Pošlete sovy vašim přátelům, členům Fénixova řádu i Brumbálově armádě, naše představení se pro velký zájem vrací do Ostravy! Jste dodnes smutní, že vám k 11. narozeninám sova nepřinesla vytoužený dopis z Bradavic? Tak už nemusíte být! Ostravský kulturák se totiž už brzy jako mávnutím hůlky změní na Školu čar a kouzel v Bradavicích! Přijďte si s námi užít zběsilý let jednoho beznadějného mudly fenoménem, který otevřel srdce celé generace a naplnil je magií. V chytlavé parodii, která je laskavou poctou své předloze, budou mladí divadelníci žonglovat ikonickými postavami všech sedmi knih, aby nám dokázali, že fantazii se meze nekladou. I když možná by se měly.

Ochutnali byste lektvar od barmana Snapea? Chtěli byste zjistit, jaké diss tracky píše rapové duo Bellatrix a Umbridgeová? Na kolik eur odhadujete, že si profesor Quirrell cení své důstojnosti? Toužíte do rodinného receptáře přidat i recept na Temného pána? A hlavně souhlasíte s tím, že neznalost Harryho Pottera by měla být hrdelním zločinem? Přichází jedinečné divadelní představení pro všechny, co milují kultovní kouzelnický příběh a nebojí se z něj utahovat! 

Přeměny známého příběhu se chopili mladí divadelní stíhači a kulturní platforma OZ Artefakt, jež nabízí příležitosti studentům, absolventům múzických umění a čerstvým talentům. Jejich hlavními zaklínadly jsou humor a melodie, výsledkem je chytlavá parodie. 

 

Pozor! Představení není vhodné pro diváky do 15 let!

 

Riddikulus!

Režie: Pavol Viecha 

Text: Pavol Viecha, Martin Krč 

Dramaturgie: Martin Krč 

Hrají: Katarína Gurová, Peter Pavlík a Kristóf Melecsky 

Scéna, kostýmy: Dorota Volfová 

Hudba: Andrej Majerčík 

Produkce: Zuzka Lobotková 

 

_____________________________________________________________________

 

Opatření COVID-19 pro vstup na akci

Abychom si společně mohli užít akci, je nutné, abyste splnili jednu z podmínek: prokázat se negativním PCR testem (starým maximálně 72 hodin) nebo antigenním testem (starým maximálně 24 hodin), prokázat se laboratorně dokázaným překonáním onemocnění COVID-19 (ne starším než 180 dní), prokázat se očkováním (od poslední dávky musí uplynout alespoň 14 dní), prokázat se negativním výsledkem samotestu absolvovaného na místě nebo se prokázat potvrzením poskytovatele zdravotních služeb o podstoupení RAT antigenního testu za dozoru zdravotnického pracovníka prostřednictvím on-line služby s negativním výsledkem nejvýše 24 hodin před konáním akce. Všichni účastníci akce musí mít po celou dobu nasazený respirátor bez výdechového ventilu min. třídy FFP2 (KN95 / N95). Více informací: bit.ly/Covid_CZ

 

Pro vaši bezpečnost a zdraví:

• Použijte dezinfekci u vstupu

• Kromě doby konzumace noste respirátor

• Dodržujte platná nařízení

Dodržujte s námi pravidla bezpečné zábavy. Děkujeme!