Předprodej byl ukončen

Gravitace snů - Maok & Petr Horký
KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Osobní rozvoj

Gravitace snů - Maok & Petr Horký

středa 3.11.2021 od 19:30
KZ Domovina, Praha

O akci

Zveme vás na mimořádně inspirativní a zajímavé setkání slovenského hudebníka MAOKA a režiséra, cestovatele a moderátora PETRA HORKÉHO pod názvem GRAVITACE SNŮ.

Poprvé se spolu setkají fenomenální slovenský hudebník Maok a vynikající český režisér, polárník a znamenitý vypravěč Petr Horký.

Prostřednictvím hudby a slova prozkoumáme nesmírně atraktivní téma snů a jejich naplnění. Maokova podmanivá hudba, stejně jako tvůrčí jiskra a zapálení Petra Horkého, se dotknou každého z vás.

Pojďme relaxovat, bavit se a vyživit svou duši. Nechme na sebe působit krásnou, snivou hudbu Maoka a hloubku prožitků charismatického Petra Horkého.

...a možná načerpáme i náměty k tomu, jak si splnit své sny

Přijďte osobně, sledujte online nebo se podívejte ze záznamu.

Více informací

MAOK

je fenomenální slovenský hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a člověk, jehož životní součástí a nejvýraznějším způsobem sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech a také tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska). Maokovo vystoupení vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co se skrývá uvnitř každého z nás. Možná právě proto dokáže jeho hudba tak působivě podtrhnout mluvené slovo a dát prostor na to, aby myšlenky mohly dosednout na své místo a pak se rozplynout.

 

PETR HORKÝ

je vynikající režisér – dokumentarista, producent, publicista, cestovatel, polárník a skvělý moderátor. Je také manžel a táta dvou dcer. Pro nás je to především nesmírně zajímavý člověk, který má obrovskou tvůrčí jiskru. Procestoval asi stovku zemí, mimo jiné se zúčastnil expedice na severní pól a přechodu Grónska. Jeho rozhovory s Thorem Heyerdahlem nebo film o Miroslavu Zikmundovi patří k nesmírně cenným svědectvím o těchto cestovatelských legendách. Petr má bezpočet zážitků a historek a jako extrovert umí znamenitě vyprávět, proto se o ně vždy rád podělí. Sám o sobě říká: "Skoro všechno, pro co se v životě naplno rozhodnu, se mi dříve nebo později splní." Jak se to stane, že se malému klukovi splní sen o velkém cestování i o setkáních s mnoha slavnými lidmi? Není to ale sláva, kterou Petr vyhledává. Zajímá ho moudrost, autenticita a životní zkušenosti, které stojí zato předávat dál.